JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU Mala Veštica otkrila sve detalje zlostavljanja i šokirala javnost!
Printscreen/ Instagram/ mojbeograd_rezerva

Ovog puta popularna Taša je ostavila sve bez teksta objaviviši potresnu priču, gde je do detalja opisala kako je doživela se*sualno nasilje u gradskom prevozu. Ona je smatrala da zbog mnogih mladih devojaka mora svoje iskustvo da podeli sa javnošću, a mnogi su se zapitali koliko je bezbedno šetati bez pratnje u današnje vreme.

Mladoj tiktokerki ovo nije put da preživljava se*sualno nasilje, pa je vidno uznemirena otkrila šta joj se desilo u potresnoj ispovesti:

JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU Mala Veštica otkrila sve detalje zlostavljanja i šokirala javnost!

Printscreen

 

- Ova priča je vrlo slična priči koju sam doživela prošle godine, kada sam krenula na faks i doživela da me je napao manijak, stariji čovek i zamalo odvukao negde usred bela dana na Studentskom trgu i to pred gomilom ljudi. Koliko god puta da doživite ovakvo iskustvo uvek će biti potresno - započela je mlada tiktokerka, pa onda otkrila šta joj se desilo pre nekoliko dana:

- Vraćala sam se sa noktiju i bila sam u jednom tramvaju, gledala svoja posla, na telefonu. Žrtve se*sualnog nasilja nikada ali nikada neće biti krive, za ono što nose tog trenutka, šta god to bilo. Ja sam tog dana nosila običnu crnu duksericu, crnu trenerku, patike, ništa provokativno, totalno opušteno i gledala asam svoja posla. U jednom trenutku ulazi čovek osrednjih godina u plavom trenerci, bila sam okrenuta ka prozoru, ta ko da nisam ni zagledala ko je u tramvaju. Bilo je mesta za sedenje, nekad više volim da stojim negoo da sedim. On se nagao na mene, počeo da se naginje sve više i više ka meni. U trenutku sam se zamislila da li ovaj čovek pokušava nešto. Mislila sam u sebi kad će se više skloniti jer je konstantno padao na mene, ima mesta a on uz mene - pa je onda šokirala:

- Njemu se da izvinete "Di*ao", u tom trenutku kad je krenuo opet na mene da me dodiruje ja sam se jedva probila kroz njegove ruke jer se on toliko stisnuo uz mene. Nije mi dao da prođem, a ja sam ga samo gurnula. U tom trenutku je tramvaj stao, a on je izleteo, a najfascinantnije mi je to što su ljudi samo tamo gledali, ništa nisu preduzimali, muškarci, niko nije reč rekao, svi su gledali i čekali neki skandal ili da snimaju. Dignite svest o ovome, pomozite ljudima koji proživljavaju pakao - zaključila je Tanja u ispovesti koja je mnoge šokirala, te su se zapitali gde zapravo žive.

KOD TETKE JE NAJLEPŠE! Nataša Rodić čuvala Šijanovog sina, a prizor je sve raznežio!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading