ZBOG ZDRAVLJA OTIŠLA U MANASTIR Nataša Bekvalac se bori s depresijom, zvala Milana Stankovića za pomoć!
Nenad Vujanović

Kako prenose mediji, Nata je u poslednje vreme pala u depresiju i želi da pronađe mir, pa se okrenula crkvi. Čak želi i da posti i da nađe duhovnika koji će joj davati savete, a oko svega se konsultuje sa Milanom Stankovićem koji uveliko provodi vreme u jednom manastiru, čak se pisalo i da će, navodno, da se zamonaši.

Alo

 

 

- Nataša u poslednjih nekoliko meseci ne može da uspostavi mir sama sa sobom, kao da je nekako izgubila nit između tela i duha, pa zbog toga oseća uznemirenost - započinje izvor i dodaje:

- Zbog toga je sve više posvećena crkvi, planira i da posti, a želi da poseti i neke manastire. Zbog toga se i čuje s Milanom Stankovićem- istakao je izvor.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da - rekla je Nataša nedavno. 

BONUS VIDEO:

NIKADA NISAM HTELA DA POSTANEM PEVAČICA Ana Bekuta otkrila čime je želela da se bavi, ali ju je prerana trudnoća navela na drugi put!

Komentari (2)

Loading
Zoki

10.09.2021 19:25

Naca da krene samnom na pecanje na Moravi Ja ću da pinesem i cigarete i pivce. I biće joj opet i duša i telo spojeni u odličnu celinu. Pozdrav za Nacu.

Milutin

10.09.2021 21:54

Skinu šminku,obuci široku pristojnu odeću.dugačka suknja obavezno i široka.ugasi mobilni telefon i pođi u ženski manastir najmanje 3 nedelje i kad se vratiš posle kući bićeš nova osoba