BRENA SE REŠILA SNAJKE Sandra i Viktor definitivno raskinuli pred godišnjicu!
e-stock/instagram

Kako Alo! ekskluzivno saznaje Sandra i Viktor stavili su tačku na svoju vezu još pre dva meseca, a izvor tvrdi da je Brena "umešala prste".

BRENA SE REŠILA SNAJKE Sandra i Viktor definitivno raskinuli pred godišnjicu!

E-stock

 

 

- Ta veza je bila osuđena na propast, Viktor je još nezreo i nije ni planirao da se ženi, a Sandra je to žarko želela. Njoj je bio cilj da uđe u porodicu Živojinović, ali je Viktor imao druge planove. On je još neiživljen, mlad i želi da putuje. Konstantno putuje i zeza se, a ona je mislila da će je veriti. Nedavno je trebalo da proslave godišnjicu, ali se to nije dogodilo. Raskinuli su pre toga - otkriva izvor koji tvrdi da osim različitih planova, njihovoj vezi je bila prepreka i činjenica da se Breni uopšte ne dopada buduća snajka.

BRENA SE REŠILA SNAJKE Sandra i Viktor definitivno raskinuli pred godišnjicu!

E-stock

 

 

- Sandra izgleda nije pokazala dovoljno respekta prema Breni, a to nije smelo da joj se dogodi. Osim toga Brena ne voli mnogo provokativne devojke i one koje dosta izlaze, a Sandra je mlada i voli provod. Tako da je jedan od razloga raskida bio i taj što se Viktorovoj majci Sandra nije sviđala- tvrdi dobro upućen izvor za Alo!.

Podsećanja radi, Lepa Brena i Sandra zaratile su tokom odmora u Dubaiju kada se pevačica nije odvajala od sina i njegove devojke što je Miljakovićki zasmetalo. Nedugo potom Sandra i Viktor su raskinuli, ali su se i pomirili u julu. Ipak, njihova veza nije opstala.

BONUS VIDEO:

ŽIVELI SU U RASKOŠI, A SAD RATUJU ZBOG 1.300 EVRA mesečno Mustafa želi nižu alimentaciju, jer "nema para kao pre"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mila M

10.09.2021 17:07

Zivojinovici izgleda imaju poreklo sa Engleskog dvora, pa boze moj nije za njih. Majko mila, kada se opanak popapuci

Duksi

10.09.2021 17:19

Ona mlada i zeljna svega a on misli samo na cevape i pecenje.brenuljko ima samo brenuljinih para

bager

10.09.2021 20:59

Klasicna ljubomora majke prema snajki a ova je bas lepa i Breni se ta konkurencija nesvidja plus bolesna posesivnost majke,dobro da se cura resila budala

Tijana

17.09.2021 14:09

On je smesan, a ona prava sponzorusa iz provincije! Da nije Brenin sin ne bi ga pogledala ko ni smrdljiv sir!