STIGLA NANOGICA Rasta otkrio kako izgleda život u kućnom pritvoru! (FOTO)
Promo

Reper Stefan Đurić Rasta neko vreme je proveo u protvoru zbog posedovanje narkotika, a pre nekoliko meseci je osuđen na kućni zatvor od godinu dana.

Reper je sad pokazao nanogicu. Naime, on se snimao u liftu, i na snimku se može videti uređaj koji mu je stavljen na nogu i prati njegovo kretanje.

Prema zakonu, Rasta kao i svi drugi osuđenici koji kaznu služe kod kuće, ima pravo na najmanje sat vremena šetnje izvan kuće, uvek u isto vreme. Ukoliko bude tražio, sud mu može odobriti i da svakgoga dana ide na posao, a u izuzetnim slučajevima može da dobije izlaz mimo predviđenog vremena.

Tokom kućnog zatvora nema ograničenih poseta i može da mu dođe u goste ko god hoće, kad god hoće i da ostane koliko hoće.

STIGLA NANOGICA Rasta otkrio kako izgleda život u kućnom pritvoru! (FOTO)

Instagram

 

Podsetimo, reper Stefan Đurić Rasta priznao je da je drogu koja je u oktobru pronađena kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora!

CECA I BRENA ŽRTVE PREVARE Reklamirali preparate za čišćenje parazita i lica biz njohovog znanja i dozvole!

- Stefan Đurić je nagodbu sklopio s Višim tužilaštvom u Beogradu, koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine drogom. Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi sopstvene upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora - objašnjavao je izvor . 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading