PLANIRA PLASTIČNU OPERACIJU! Sloba Radanović krenuo stopama Saše Kovačevića, odlučio da ide pod nož!
Foto: Alo.rs

On je to i priznao svojim pratiocima koji su mu postavljali pitanja na Instagramu, a jedno je bilo veoma zanimljivo. Jedan od njegovih fanova postavio mu je pitanje da li bi operisao neki deo svog tela, a Sloba je bez ustezanja odgovorio:

PLANIRA PLASTIČNU OPERACIJU! Sloba Radanović krenuo stopama Saše Kovačevića, odlučio da ide pod nož!

E-stock

 

- S*se- napisao je Radanović. 

Podsetimo, spekulisalo se i da je pevač Saša Kovačević podvrgao jednom tretmanu koji dovodi do idealnih trbušnjaka. Navodno se uz ovu intervenciju pojačava efekat treninga i napornih vežbi koje on već godinama praktikuje. Na sajtu poznate turske klinike za estetsku hirurgiju, cena ovog zahvata je 3.800 i 4.800 evra, u zavisnosti za koju metodu se pacijent odluči. Osim toga, fanovi su Kovačevića svojevremeno optužili da je lice unakazio plastičnim operacijama, ali je on tada demantovao da je išta operisao. Kako je rekao, on je u Tursku otišao da operiše sinuse, a ne lice.

PLANIRA PLASTIČNU OPERACIJU! Sloba Radanović krenuo stopama Saše Kovačevića, odlučio da ide pod nož!

Alo

 

 

– Treći put sam operisao sinuse jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih šest-sedam godina rešavam problem s nosnim školjkama, da ne zamaram sad. To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog – rekao je Saša u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

BRENA SE OGLASILA POVODOM CECINOG DOLASKA U ŽIRI "ZVEZDA GRANDA" Evo šta ona misli o promeni žirija

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dani

09.09.2021 16:09

mislim da mu ne treba botox jer je jos uvek lep bez operacija a ako hoce da ide neka bira kvalitetna botox na nanoklinici nikako na malim privatnim sobicama jer tamo je botox koji traje 15 dana i koji sam probala da ne valja.

angelina

10.09.2021 01:24

daj slobo ne izmotavaj se vise godine koje imas zahtevaju ozbiljnost