UMESTO MLEKA DOBIJALA SAM BATAK Lepa Brena u emotivnoj ispovesti za Alo! otkriva sve o odrastanju u Brčkom!
E-stock

U razgovoru za Alo!, Brena se prisetila svog detinjstva, ali je otkrila zbog čega je odlučila da, nakon koncerata u velikim halama, počne da peva po klubovima.

Ovog leta obišli ste mnoga mesta, ali čini se da ste najemotivnije trenutke doživeli kada ste posetili rodno Brčko.

- Moja sestra Faketa došla je sa suprugom Zoranom iz Kanade posle 28 godina i puno mi je nedostajala svih ovih godina. Želela sam da s njom evociram naše uspomene, a kada smo bili u Brčkom prvo smo posetili grobno mesto naših roditelja, a nakon toga smo obišli sva naša omiljena mesta. Jako sam srećna što smo se okupili, želja mi je da provedem malo vremena sa sestrom, da bar nadoknadimo sve ove godine što smo bili odvojeni. Moj brat i sestra su jedini koji znaju ko sam i šta sam ja. Njih dvoje su me gajili i negovali.

O čemu ste pričali i čega ste se prisećali?

- Prisećali smo se vremena kada sam bila mala. Bila je jedna situacija kada su me brat i sestra čuvali jer je mama otišla na pijacu. U jednom trenutku sam počela da plačem i nisam prestajala, a brat i sestra nisu znali kako da me smire i nahrane, pa su mi umesto mleka dali batak. Kada je mama došla kući i kada je u mojoj ruci videla batak umesto cucle, potpuno je poludela. Imamo puno anegdota iz tog perioda.

UMESTO MLEKA DOBIJALA SAM BATAK Lepa Brena u emotivnoj ispovesti za Alo! otkriva sve o odrastanju u Brčkom!

E-stock

 

 

Uskoro punite 61 godinu, da li imate neku neostvarenu želju?

- Iskreno da vam kažem, više se radujem rođendanima svoje dece, prijatelja, i njih volim da obradujem. Ne verujem da ću slaviti rođendan, mada Boba i moja deca jedva čekaju povod za slavlje. Veruju da svaki jubilej treba da se obeleži i podeli sa prijateljima zato što tako dobijamo bolju i jaču karmu.

Vratili ste se nastupima nakon skoro godinu dana pauze. Kakav je osećaj što se ponovo družite sa publikom?

- Ovaj posao me čini vitalnom i dobro se osećam kada radim. U prethodnom periodu svi smo bili pod tenzijom zbog pandemije, pogotovo muzičari. Sarađujem sa dosta ljudi i oni su direktno uslovljeni mojim radom. Nadam se nekim boljim uslovima kada smo mi muzičari u pitanju i da će nam svima biti lakše i jednostavnije.

Ceca je dobro pojačanje u Grandu

UMESTO MLEKA DOBIJALA SAM BATAK Lepa Brena u emotivnoj ispovesti za Alo! otkriva sve o odrastanju u Brčkom!

Alo

 

 

Kako gledate na to što je Ceca postala član žirija u takmičenju „Zvezde Granda“?

- Nisam više u „Grandu“, ali ta produkcija je ostala u mom srcu jer je to firma sa kojom ću raditi i sarađivati. „Grand“ smo osnovali 1998. godine i imali smo tim koji je živeo i koji je disao za tu kompaniju, a što se tiče promena, smatram da će to sve biti nabolje.

Da li ste se vakcinisali?

- Jesam, jer nisam mogla toliko dugo da živim u izolaciji, da ne zagrlim svoju decu i da se ne družim sa svojim prijateljima i publikom.

Tokom karijere punili ste najveće hale od Triglava do Đevđelije, a sada ste se odlučili da pevate u malom klubu. Otkud to?

- Za pripremu jednog koncerta, potrebno je šest meseci, a budući da se danas može svašta dogoditi za taj period, zbog toga sam želela da pevam sada kako bih bila bliska sa svojom publikom. Klubovi su mesta gde ste veoma blizu sa ljudima koji vas vole, a to mi je falilo od prošle godine. Jednom sam gledala Elvisa Prislija koji je nastupao na maloj bini sa svojim bendom i to su bile posebne i drugačije emocije.

Ipak, kada nastupate na manjoj sceni nemate prostora da podignete nogu uvis, a da ne udarite nekog iz publike...

- Mislim da je bitno da samo ja sebe ne udarim u glavu, jer kad me ponesu emocije ne razmišljam o tome. Ono što je suština mojih nastupa je da smo svi srećni, raspoloženi, opušteni... Imala sam toliko katastrofalnih padova, čak sam polomila obe ruke i levu nogu.

UMESTO MLEKA DOBIJALA SAM BATAK Lepa Brena u emotivnoj ispovesti za Alo! otkriva sve o odrastanju u Brčkom!

E-stock

 

 

I pored toliko padova, vi ste kao mačka, imate devet života.

- Baš ste me sada nasmejali, ali to je tako.

BONUS VIDEO:

LEPA BRENA HITNO PODNELA PRIJAVU Pevačicin lik koristili da reklamiraju opasan lek!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading