OVO JE EMISIJA U KOJOJ JE DIJANA JANKOVIĆ POBESNELA NA JOVANU JEREMIĆ Pevačica pitala da dođe drugi put! (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

I dok se voditeljka i pevačica prepucavaju, svi su se pitali koja je to emisija zbog koje je nastao haos.

OVO JE EMISIJA U KOJOJ JE DIJANA JANKOVIĆ POBESNELA NA JOVANU JEREMIĆ Pevačica pitala da dođe drugi put! (VIDEO)

Foto: PrntScrn

 

 

Jeremićeva je već otkrila da je u tom jutarnjem programu centralni gost bio pevač Miki Mećava, te je bilo lako pronaći sporni snimak zbog kog je izbio skandal.

Jovana je, podsetimo, u emisiji Ognjena Amidžića, rekla kako joj je pretio muž jedne pevačice koja je umislila da je zvezda.

- Imam, neću reći ime i prezime, pa nek novinari sami otkriju, osloniću se na svoj intervju, to je jedna pevačica, koja umislila da je zvezda, a nije zvezda ovde u Srbiji, a čiji mi je muž pretio što je ona u mom jutarnjem bila samo tri minuta, a Miki Mećava je bio 15 minuta - izjavila je Jovana, a pojedini su odmah povezali da je u pitanju pevačica Dijana Janković, koja je poznata po svom luksuznom životu i koja je u braku sa znatno starijim i imućnim suprugom Danijelom.

- Jovana mi je veoma simpatična i kako bih joj podigla rejting pristala sam da joj dođem u emisiju koju je ona vodila u tom periodu. Uz dužno poštovanje, mnogo sam se dvoumila da li da dođem zbog domaćina emisije. Pozadina njene izjave je usmerena ka meni, a ne ka mom suprugu koji je ne zna ko je voditeljka i nikada je nije upoznao niti ga ona zanima- odgovorila je pevačica danas.

BONUS VIDEO:

POSLE PREVARE KRENULI PROBLEMI? Darko Lazić ne može više da podnesu Barbarinu ljubomoru!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Van Halen

09.09.2021 08:50

Kakve sve nakaze se pojavljuju na tv-u , da se isteras iz pameti i da ti zivci prorade od histericne i pune sebe bez pokrica voditeljke. Ovde je potrebna jedna velika metla da pocisti svu ovu gamad.