NISAM MOGLA DA GA SMISLIM Isplivali detalji braka Zorice i Kemiša!
e-stock/Č.VUKOJIČIĆ

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš godinama su u skladnom braku, a neretko ističu da su jedno drugom ljubav za ceo život. Zorica je u jednoj emisiji otkrila kako je načinila prvi korak i osvojila harmonikaša.

Zorica je priznala da to nije bila ljubav na prvi pogled, jer fizički uopšte nije bio po njenom ukusu,  kao i da Kemiš nije imao afinitete i želje da se veže za ženu sa troje dece.

- Kada sam ga srela, nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi je ruku kao tetki! - rekla je Zorica u emisiji.

- Ubiće me što pričam ovu priču. Bili smo zajedno na koncertu, a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola, a oko njega deset lepotica. I ja ih pitam: 'Šta radite vi s mojim mužem? - ispričala je Zorica kroz smeh i navela da ga je tim postupkom kupila za sva vremena.

NAPOKON OTKRIVENO Ovo je poznati biznismen koji je pretio Jovani Jeremić!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading