I MENE JE MADONA ZVALA U ČETVORKU Aca Lukas šokiran optužbama Marijane Zonjić, a dotakao se i saradnje sa Ivanom Selakov i Severinom
Printscreen

Folker Aca Lukas odgovorio na mnoga goruća pitanja, a pitanje vezano za zadrugarku Marijanu Zonjić koja je učesnica aktuelne sezone "Zadruge" je privuklo veliku pažnju.

Naime, zadrugarka Marijana Zonjić je nedavno izjavila kako ju je Lukas pozvao u trojku par dana pred ulazak u "Zadrugu", a na pitanje da li je to istina, on je odgovorio:

- I mene je Madona zvala u četvorku. Šta je babi milo, to joj se i snilo. Ja ne znam ni ko je to, rekao je Lukas.

Lukas se dotakao i svoje koleginice Ivane Selakov sa kojom je nedavno zaratio.

- Nije mi žao da što sam radio sa njom, ali na kraju se svako pokaže ko je i šta je. Ne bih to dalje komentarisao, nemam ja njoj šta da opraštam. Da bi nekome oprostio, taj neko mora da traži oproštaj. Nije to ništa, tako je kako je - kaže Lukas.

Aca je otkrio i da je pesmu sa Severinom već snimio.

- Da, snimili smo pesmu, ja sam snimio svoj deo. Odlična je pesma. Severina je super, ona je velika zvezda, sve najbolje o njoj - rekao je folker.

BONUS VIDEO:

SNIMAK S VENČANJA KAĆE I GOBELJE TERA SUZE NA OČI Pogledajte video dok mladenci izgovaraju sudbonisno “da”

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kvadratura kruga

09.09.2021 08:30

Ko će ludom da odoli kada ludilo izgleda harizmatično...Posle vidiš da nije harizma već obična sumanutost...ali, jbg, kasno...ludak već trpa. Šta trpa? Sve i svakog...