SERGEJ TRIFUNOVIĆ JE RAZLOG ŠTO SU TARA I ŠA RASKINULI?! Afera sa glumcem je Nenadu bila okidač da nasrne na nju?!
Foto: Printscreen/instagram

Nenad Aleksić Ša je nedavno izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, ali i kod gledalaca, nakon što je Tara Simov ispričala javno o tome da je on na nju nasrnuo u jednom stanu. Ona je objavila video snimak na kom je zaključana u kupatilo, a ruke su joj sve vreme drhtale. Međutim, sada je isplivala prepiska sa glumcem Sergejom Trifunovićem, te se spekluliše da je zapravo on kriv za njihov raskid.

Kao bomba odjeknula je vest da su Tara Simov i Sergej Trifunović imali navodnu ljubavnu aferu, nakon što je na Instagramu isplivala njihova prepiska u komentarima ispod njene fotografije koju je objavila.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ JE RAZLOG ŠTO SU TARA I ŠA RASKINULI?! Afera sa glumcem je Nenadu bila okidač da nasrne na nju?!

Foto: Printscreen/instagram

 

I bivša zadrugarka i glumac su se oglasili za gore pomenuti portal, te su se zbunili i sami odali da njih dvoje imaju kontakt, ali su pokušali da sakriju njihovu aferu, što im nije pošlo za rukom. 

Nenad Aleksić Ša, Tarin bivši dečko nije želeo da komentariše ovu navodnu aferu, no, poteže se pitanje da li su bivša zadrugarka i glumac zapravo krili od repera romansu.

Na društvenim mrežama poteglo se pitanje da li je zapravo glumac koji je već poznat po svojim aferama i porocima u medijima, kriv zbog toga što je Ša nasrnuo na Taru, zbog čega se ona zaključala u kupatilo. Podsetimo, čak se i komšnica oglašavala za medije, te je ispričala jezive detalje o svađi Tare i Ša, što je reper demantovao, tvrdeći da to nije istina, iako se kasnije, samo nekoliko dana, ispostavilo da njih dvoje više ne mogu da funkcionišu zajedno. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vesna

08.09.2021 08:58

Sta li mu se svidja nd ovoj prakljaci majko mila.