SADA JE SVE JASNO Sergej Trifunović odlepio za Tarom Simov?
Foto: Printscreen/instagram

Poznati glumac Sergej Trifunović (49) odlepio je za bivšom zadrugarkom Tarom Simov (21). Naime, bivša rijaliti-učesnica podelila je na društvene mreže golišavu fotografiju ispod koje joj je Trifunović ostavljao komentare iz kojih se čita da su njih dvoje veoma bliski, što potvrđuje i način na koji mu je Simovljeva odgovarala.

- Ne treba da razumeš - napisala je Tara u opisu svoje provokativne fotografije, na šta se Trifunović nadovezao:

- Studio, razumem!

Simovljeva mu je na to odgovorila:

- Ti sve razumeš.

Dok je njihovim pratiocima ostalo nejasno odakle se njih dvoje tako dobro poznaju,u medijima se osvanula informacija da su oni u poslednje vreme na vezi non-stop.

- Sergej je Taru upoznao preko drugara. Već mesec dana su u kontaktu, imaju zajedničke teme i rado se dopisuju - otkriva upućeni izvor i dodaje:

- Koliko je glumac upućen u život rijaliti-zvezde, govori i njegov komentar: "Studio, razumem", pošto zna da Tara snima prvu pesmu, pa je u toku sa svim što joj se dešava. Njih dvoje imaju i zajedničke kontakte, preko kojih su se i povezali i shvatili koliko su slični. Tari je Sergej mnogo zabavan, obožava njegove šale i doskočice, a on je odlepio na njenu mladost i otkačenost.

Svima je poznato da Simova voli starije momke, pa ostaje samo da nagađamo da li je pala na šarm poznatog glumca ili je po sredi samo dobar prijateljski odnos.

SVI SU SE PLAŠILI ZA NJEN VID Evo kako sada izgleda Slavica Ćukteraš!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading