Sergej Trifunović
printscreen

Nekada popularan i priznat glumac Sergej Trifunović (49) danas najuspešnije igra rolu političara u pokušaju, a kako Alo! saznaje, izgleda da ima nameru da se uključi u najsavremenije medijske tokove i postane učesnik najgledanijeg rijaliti šou-programa Zadruga.

To planira da uradi ni manje ni više već preko leđa jedne od najskandaloznijih učesnica, Tare Simov koja je od njega mlađa 28 godina.

Sergej Trifunović

Tanjug / Tara Radovanović

 

Izvor blizak glumcu tvrdi da je Trifunović prilično oduševljen ekstrovertnim ponašanjem starlete otkako ju je gledao na televiziji.

- Sergej je i sam poznat kao veoma strastven i energičan čovek pa nimalo ne čudi što mu je za oko pala Tara. Prošlu sezonu Zadruge je gledao samo zbog nje i u nekoliko navrata priznao da bi u ušao u ovaj rijaliti ukoliko bi ona bila tamo - počinje izvor i dodaje:

- Ulazak u rijaliti Sergeju bi predstavljao i odličan izvor prihoda s obzirom na to da poslednjih godina zbog pokušaja da se bavi politikom nema živaca za glumu, a i ponuda je sve manja. Uz sve to, i nekada verna publika koja je obožavala njegovu glumu prestala je da ga respektuje jer se na političkoj sceni prilično kompromitovao.

BACIO OKO NA TARU Sergej Trifunović uporan u nameri da smuva zadrugarku!

E-stock

 

Ono što dodatno ovoj priči daje ozbiljnost i kredibilitet je činjenica da Sergej na Instagramu sve češće lajkuje i komentariše fotografije mlade starlete. Jedan je od prvih koji svoje komentare ostavlja uglavnom na njenim provokativnim i skandaloznijim objavama, dok se ona ne libi da mu odgovori i udeli mu poneki kompliment.

- Sergej već duže vreme pomno prati Taru na društvenim mrežama. Dopada mu se njena energija i ponašanje i svim silama se trudi da se preko nje i njenog profila preporuči za rijaliti - kaže izvor blizak ovom glumcu.

Podsećanja radi, Tara je pre nekoliko dana ponovo objavila golišavu fotografiju na društvenoj mreži, a među glavnim „komentatorima“ našao se naravno Trifunović. Iako još nije poznato da li se Tara i Sergej znaju odranije, vremešni glumac je bez blama komentarisao mladoj Tari provokativnu fotku.

Ne treba da razumeš“, napisala je Tara, a Trifunović se nadovezao: „Studio, razumem“.

Sve razumeš“, dodala je Tara, dok su ostali komentarisali da je Sergej bacio oko na starletu skandaloznog ponašanja.

Trifunović bio u Parovima

Sergej Trifunović pre skoro 10 godina gostovao je u prvoj sezoni rijalitija „Parovi“. Sergej je 2012. godine u nekoliko navrata ulazio u velelepnu vilu u Zemunu, a tada je glumio momka tadašnje vlasnice vile Vanje.

MUK U STUDIJU! Jovana Jeremić iznenadila sve svojim potezom, Ognjen Amidžić zanemeo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Marija S Mara

08.09.2021 07:39

Ponestalo mu para, mala je puna ko brod 😵

Zoran52

08.09.2021 10:24

Šta hoće ovaj izlapeli, impotentni narkoman. Piletina nije za njega kao ni politika.

Boža taksista

08.09.2021 11:26

Pa kad može Lečić može i Trifunović.Ionako je propao u politici.