BOGATIJA ZA 200.000 EVRA! Nataša Ninković prodala plac, turistički vodiči ga i dalje preporučuju kao da je njen
Printscreen

Nataša Ninković prodala je plac u Trebinju za 200.000 evra. Na njemu je sagrađena vila od dva miliona i mnogi sugrađani, ali i posetioci misle da je to Natašin porodični dom. Međutim, istina je drugačija. Ona je to zemljište, koje se nalazi u neposrednoj blizini mosta Arslanagića, prodala biznismenu koji je imao želju da baš na tom mestu sagradi svoj dom. Sa imanja puca pogled na reku Trebišnjicu, ali i Hercegovačku Gračanicu.

Mnogi turisti iz Srbije, Crne Gore, ali i ostalih gradova iz Bosne i Hercegovine koji tuda prolaze zastanu da se i na tom mestu fotografišu, jer i dalje kruži priča da vila pripada Ninkovićki. Čak i turistički vodiči to naglašavaju, iako je njen vlasnik prebogati biznismen.

BOGATIJA ZA 200.000 EVRA! Nataša Ninković prodala plac, turistički vodiči ga i dalje preporučuju kao da je njen

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Nataša ima porodičnu kuću u Trebinju i često obilazi svoj rodni grad. Ljudi je viđaju naročito leti. Kako su nam rekli stanovnici Trebinja, glumica sa majkom i rodbinom često sedi u restoranima u srcu grada. Njena rodna kuća nalazi se u neposrednoj okolini Trebinja. U intervjuima koje je davala za medije Ninkovićeva je isticala kako se nigde ne oseća lepo kao u gradu u Hercegovini. Ipak, u svom gradu je prvi put zaigrala u predstavi 2016, posle čak 35 godina od početka karijere. Tada je istakla koliko voli Trebinje.

- Iskreno volim rodni grad. Sebe, prosto, vidim negde ovde u kasnijim godinama. Vratiću se. Neće to biti samo ovde, ali sigurno će biti i ovde. Tako sebe vidim. Lepo mi je u Trebinju, razumem mentalitet, volim ovaj kamen. Samim tim što mnogo volim, imam i mnogo zamerki. O lošim stvarima ovde se uopšte ne govori. Tako da bih, uz svu moju ljubav, promenila u Trebinju nešto nabolje - rekla je glumica za trebinjske medije.

BONUS VIDEO:

DEČKO, TI SI SELJAČINA ORTODOKSNA! Aleksandra Subotić pobesnela na Marka Osmankčića, on je nazvao fuficom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading