HAPŠENJE BOJANA LEKSINGTONA ŠOKIRALO SRBIJU Konačno otkriveni svi detalji pevačevog privođenja i odvođenja iza rešetaka!
Pintscreen

Rođak Bojana Leksingtona kaže da Boki i dalje ima traume od zatvora u kom je sa samo 16 godina ležao osam meseci! Da sve bude gore, tada su uhapšene i njegova majka i sestra, pa je Bojanu utoliko bilo teže i mučnije! 

- Nikad Boki to neće moći da prevaziđe. Često se budi u znoju, ima noćne more, a ponekad i napade panike. Opasne su to stvari kad vas uhapse na pravdi Boga, a vi ni krivi, ni dužni - započinje izvor i nastavlja:

- Stalno mu se vraćaju slike hapšenja, trenutka kada odvode i njegovu majku i sestru, zatim rešetke su mu stalno pred očima. Ipak je on bio još dete, a to ni stariji ljudi ne mogu lako da podnesu. Sve mu to jako teško pada, i danas kad vidi policiju, čak i saobraćajnu, veoma se uznemiri. Ostaće to trauma za ceo život, a šteta, nema boljeg dečka od Bokija - završava rođak.

Podsećanja radi, Bojan je 2006. godine kao dečak od 16 godina proveo osem meseci u zatvoru, a iza rešetaka su se našle i njegova majka i sestra jer se, navodno, u njihovom stanu na Bežanijskoj kosi skrivao Ratko Mladić. Nakon 11 godina trajanja sudskog postupka, Apelacioni sud je optužbi oslobodio Bojana, majku Ljiljanu i sestru Tatjanu jer nije bilo dokaza.

DRAMA PRED RAZVOD!? Kojić odugovlačio razvod, isplivali šokantni detalji!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading