JOVANA JEREMIĆ KONAČNO PROGOVORILA Pretio mi je pevačicin muž!
Pink promo

Jovana je izjavila da je "dobijala pretnje od supruga domaće pevačice". Na pitanje da li joj se desilo da joj je neko zamerio zbog odgovora na neko postavljeno pitanje u karijeri, Jovana je iznenadila sve:

JOVANA JEREMIĆ KONAČNO PROGOVORILA Pretio mi je pevačicin muž!

Foto: PrntScrn

 

 

- Uh, ja sam dobijala i pretnje. Reći ću ti, pretio mi je muž jedne pevačice koja je umislila da je zvezda- rekla je Jovana Jeremić u emisiji "Premijera".

Podsetimo, Jovana Jeremić nedavno je prešla na Jutanji program Pink televizije, a otkrila je da je dobila neodoljivu ponudu.

- Jedini uslov sa Željkove strane bio je da budem ono što jesam, da se nikada ne promeni ona Jovana Jeremić koju publika voli. Ona prirodna, spontana, neposredna, drska, britka, oštroumna Jovana Jeremić. To je bio glavni uslov. Vrlo je važno što mi je dozvolio da budem samo ja, što mi nije skresao krila, nego mi ih je dao. Da budem u punom svetlu, ona prava Jovana koju narod voli - govorila je Jovana.

BONUS VIDEO:

KIJA PROGOVORILA O SLOBI, PA SE SETILA ZADRUGE Taktizirala sam, bila sam i slaba i jaka!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ćikula

05.09.2021 21:07

I ti si umislila da si zvezda. U tebi nema ni malo profesionalnosti, pameti ni humora, Imaš samo bezobrazluka i nevaspitanosti.

Radmila

20.11.2021 20:47

Otkud tebi, Jovana, ideja da te narod voli. Narod ti se smeje i podsmeva. Ne bi trebalo, ali narod k'o narod, ne zna da ti imaš dijagnozu.