NISAM JOŠ ZA "FOTKU S JAHTE" ALI MORALA SAM Voditeljka Nataša Aksentijević oduševila fanove duhovitim komentarom na poziranje (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je krenula u borbu protiv viška kilograma i rešila da oslabi za čak 50. Ona je, kako priznaje, tek na pola puta do konačnog cilja i tvrdi da je to rezultat velikog rada, odricanja, ali i psihičkih lomova s kojima je uspela da se izbori i nastavi ka cilju.

Sada je sa svojim Instagram pratiocima objavila fotku u kupaćem kostimu na kojoj se nalazi na pramcu brodića, a u opisu je napisala duhovit komentar koji se tiče njene figure i poziranja (kojeg ona i nije baš neki ljubitelj).

 

 

- Ćao ovo sam ja, Nata. Je*eš mi sve, ako mogu tako da kažem, nije tako teško i strašno kao što sam mislila. Skinula sam preko 20kg...i znam da nisam još za "fotku sa jahte" ali morala sam. Jeste da sam imala čitav tim koji mi pomaže, ali verujte mi snaga je samo u nama samima. I ide lako. Jedva čekam da se uskoro gledamo u emisiji "Na moj način". Zajedno ćemo tako lepo da se zabavljamo ,tako lako da mršavimo da ćete prosto biti u neverici. Došla sam do velikih saznanja i otkrila sam tajne koje ću podeliti sa vama. Zahvalana sam svima koje sam srela na tom putu. Upoznaći vas sa ljudima koji su pomogli meni i koji će pomoći vama. Tek sam na pola puta, planiram da se istopim.
Ono što je najvažnije je da pucam od zdravlja, snage i energije. Organizovali su mi ovu gotivnu lokaciju za fotku, a kako su me maltretirali sa baklavama, urmašicama i alvama gledaćete u emisiji "Na moj način". Voli vas vaša Nata(i da ako mogu opet dodam samo: je*eš mi sve mnogo više volim da vozim brod nego da se kerebečim po pramcima, palubama...).

BONUS VIDEO:

MITAR MIRIĆ O PESMI "NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA" I MLAĐIM KOLEGAMA Pevač se osvrnuo na svoj najveći hit, a evo da li će biti drugog dela pesme!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading