ISPLIVALI DETALJI AFERE JAMI I MILA ĐUKANOVIĆA Pevačica priznala da ga je potpuno opčinila, a evo kako joj je tepao!
Foto: Printscreen/instagram

Jasna Milenković Jami devedesetih je bila jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, pa ne čudi da je zapala za oko i Milu Đukanoviću koji je tada tek započeo svoju dugu vladavinu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Jami je za medije više puta govorila kako je zavela crnogorskog predsednika.

- Mila sam upoznala u hotelu ‘Crna Gora’ u Podgorici. Tamo sam pevala na zabavama u zelenom salonu. Bila sam provokativna, intrigantna za Crnogorce. Često sam išla tamo i ponosna sam na to, jer je to jedan… ma, predivan deo mog života! Te zabave su počele 1991. i pevala sam tamo naredne četiri godine. Crnogorski politički vrh je često dolazio. Upoznala sam ih sve, pa i Mila - objasnila je Jami.

Tanjug/Tanja Valić

 

- Vrlo sam interesantna ljudima, pogotovu kad se malo otkačim i počnem da se zezam, pričam šatrovački. Verovatno sam i psihički i fizički bila totalno drugačija od nekih žena koje je Milo do tada poznavao. Obično sednem za sto s njih dvadesetak i počnem da se zezam, da se smejem, a njih je to, po svemu sudeći, oduševljavalo. Milo mi je rekao da sam dragulj! - dodala je pevačica, a piše Kurir.

Ni priču o privatnim avionima i helikopterima, Jami nije porekla.

- Pa, bilo je! Zaslužila sam! Sećam se situacije kad sam pozvana na neki nastup u Crnu Goru, a tada sam bila na Kopaoniku, pa nije postojala teoretska šansa da stignem. Helikopter je došao po mene i odvezao me u Podgoricu. Što se tiče malih aviona, možda sam se razmazila pa sam rekla da mi se ne putuje velikim avionima, i udovoljavalo mi se! I to je u redu, jer odlično radim svoj posao - pohvalila se Jami svojevremeno u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

O NJENOM JUČERAŠNJEM STAJLINGU SVI PRIČAJU! Edita Aradinović je glavna tema na društvenim mrežama, a evo odakle inspiracija za taj kostim!

Komentari (1)

Loading
Kojot

05.09.2021 10:27

Jami odmah za cenzuru goru i ne vraćaju se u Srbiju isto kažu jadranka ,,fuj,,mujo.