LUKAS TRAŽI DA PUSTE BUBU I DŽALU U SRBIJU Moje obezbeđenje je najmanje desetoro bacilo s bine!
E-stock

Popularni folk pevač, kao i uvek, bez "dlake na jeziku" dao je svoje mišljenje i zapitao sve da li je normalno da se neko iz publike penje na binu?

LUKAS TRAŽI DA PUSTE BUBU I DŽALU U SRBIJU Moje obezbeđenje je najmanje desetoro bacilo s bine!

E-stock

 

 

- Da, spreman sam opet da komentarišem. Ja sam jedan od retkih koji se nije složio s tom zabranom. To što su oni imali nastup u Nišu i što su gurnuli nekoga s bine... Samo može da se razgovara o tome je li reakcija obezbeđenja bila prebrutalna, manje brutalna ili adekvatna. Najbitnija stvar od svega je to šta čovek iz publike traži na bini? Onda i ja treba da imam zabranu jer je moje obezbeđenje najmanje desetero "bacilo" s bine. Možemo da razgovaramo o brutalnosti postupka, ali da se to stavi u konotaciju zato što je to bilo u Nišu pa su Srbi bili u publici, pa je neko bacio Srbina s bine... Lepo sam rekao - mislite li da to ne bi u Sarajevu uradili ili da to nisu već uradili?- zapitao je Aca i dodao:

LUKAS TRAŽI DA PUSTE BUBU I DŽALU U SRBIJU Moje obezbeđenje je najmanje desetoro bacilo s bine!

Foto: Estock

 

 

- Ne odobravam nasilje, ali onda je najbolje da se svi popnu na binu i da svi pevamo s bine. Mi volimo uvek, kad kažem mi, mislim na bivšu Jugoslaviju, da pravimo iz ničega nešto. Potpuno je bezveze da se krene s tim stvarima, da počinjemo sukob gde ga nema, a odavno smo završili sukobe i puna mi je glava tih budalaština. Možemo razgovarati o pojavama, ali ne moramo odmah da ih bojimo time ko je koje nacionalnosti. Ma nema toga u ovom poslu. Zaista je krajnje vreme da se kanimo tih stvari. Muzika spaja ljude, ne počinju ratovi zbog muzike - rekao je Lukas.

BONUS VIDEO:

SLOBA RADANOVIĆ OBJAVIO PORUKU ŽENE KOJA MU IZJAVLJUJE LJUBAV A sve je nasmejao komentarom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Branka

03.09.2021 21:51

Pa da, ti braniš čast i obraz Srbije!

Ana

03.09.2021 22:23

To su mu glavni dobavljači i poslovni partneri... Mrš vi sa Lukasom na čelu!

Ja

04.09.2021 06:46

Nas veliki knjizevnik se javio da brani bracu po crti. Da je pravde ni njega ne bi bilo na TVu.

Rajko

04.09.2021 13:03

Ko tebe pita budaletino jedna? I tebi zabraniti svaki nastup u Srbiji i izlazak iz Srbije jamune jedan.Ko ti dade pristup medijima? Tebe da gledaju i slušaju,može ali samo na splavovima.