ĐANI MORA DA ZARADI ZA DVE SVADBE, A JEDNA JE U PARIZU Supruga popularnog folkera otkriva najnovije detalje iz njihovog života!
Instagram

Naime, Đanijev sin Marko i verenica Minja saznali su da će postati roditelji, a folker nije izdržao i srećnu vest je morao da podeli sa svima.

Printscreen

 

 

Pevačeva supruga Slađa Trajković otkrila je detalje koje javnost do sada nije znala, te ispričala da njen sin i snaja planiraju da se venčaju u Parizu pre nego što se beba rodi u aprilu.

Foto: Alo.rs

 

 

– Nije bilo planirano, desilo se, oni su zajedno više od godinu dana, verili su se i eto sad će doći beba. Njoj je termin u aprilu, s tim da se oni neće venčati ovde nego u Parizu. Moj Marko ima francuski pasoš. Bebin tata je Francuz (smeh). Oni su ovde gde će i živeti, odnosno malo ovde, malo tamo, ali će tamo sve obaviti. On nema brige, ima stan, malo su nas iznenadili, ali biće sve kako treba, svako od njih ima svoj stan, kao i Sofija. Ipak, za nju je još rano, ona je mezimica, a kad bude napunila 18 godina, ako joj ne odgovara, ona neka ide, njen je izbor da uradi kako želi – kaže Slađa i otkriva da Minja i Marko još uvek studiraju:

Instagram

 

 

– Minja studira još uvek, Marko ne radi, on je četvrta godina, studira politiku i bezbednost. Trebalo bi uskoro nešto da krene da radi, ali videćemo šta će biti tu.

Slađa se našalila kako će njen muž sada morati da radi više kako bi zaradio, te je otkrila da su zakazali svadbu sinu Milošu i krštenje unuka Nikole. Pored toga, priznala nam je i da se on jako raduje zbog prinove.

– Đani je presrećan, on je to objavio, ja nisam, sramota me je bilo. Mislim, nije me sramota što ću postati baba, daleko bilo, nego da objavljujem tako to na društvene mreže, ne ide. Ja unuke slikam kad porastu (smeh). A Đani sad mora da radi da se zaradi za svadbe (smeh) – kaže Slađa i dodaje detalje duplog slavlja u porodici.

– Neće zajedno praviti svadbu, ide to redom. Prvo Miloš, pa onda Marko, ali tu će biti duplo slavlje, pravićemo krštenje unuku i svadbu, nadamo se da će sve biti kako treba i da će situacija biti dobra. Ako da dragi Bog da sve bude u redu, za 21. oktobar smo rezervisali prostor, tako da će biti super – zaključila je Slađa.

BONUS VIDEO:

ŽIKA TODOROVIĆ PROGOVORIO O NOVCU KOJI JE TRAŽIO NA FEJSBUKU Glumac za Alo!VIP otkriva šta se tačno dogodio!

Komentari (0)

Loading