Angellina, Tara i Cobi premijerno izvode nove pesme sutra na Music Week-u
Promo

Neće izostati ni lepo i toplo vreme, tako da nam predstoji jedan nezaboravni letnji vikend!

Angellina, Tara i Cobi premijerno izvode nove pesme sutra na Music Week-u

Promo

 

 

Cobi je još ranije najavio da će premijerno izvesti svoju još neobjavljenu numeru, kojoj nije želeo da otkrije ni naziv, a osim nje, po prvi put će uživo izvesti i svoju pesmu Septembar koja je izašla juče, kao i pesmu Odakle sam ja, koja je izašla krajem avgusta.

Angellina takođe priprema jednu premijeru za publiku Music Weeka: reč je o njenoj novoj pesmi Origami, a premijeru pesme na beogradskom Ušću najavila je i Tara, čija nova numera nosi naziv po njenom imenu – Tara.

Na grandioznoj festivalskoj bini Music Week-a, dimenzija 20x14 metara, prve festivalske večeri nastupiće još i Vojaž, Nucci, Senida, Gazda Paja, Devito, Anna Lazarević i DJ Mike Ride. 

Skymusic najavljuje vrhunsku svetsku produkciju, sa binom na kojoj će biti postavljeno 400m2 LED ekrana, kao i preko 300 rasvetnih uređaja, uz neizostavne lasere i laser barove. Kombinacija najsavremenijih zvučnih Sistema Meyer Sound Leo i Meyer Sound Milo, raspoređenih na čak 8 pozicija, omogućiće savršeni zvuk u svakom kutku festivalskog prostora u parku Ušće.

Angellina, Tara i Cobi premijerno izvode nove pesme sutra na Music Week-u

Promo

 

 

Ulaznice za festival poskupljuju večeras u ponoć. Osim na već postojećim prodajnim mestima, ulaznice za festival od sutra će biti moguće kupiti i na samim ulazima, od 18h do 2h posle ponoći. Svaku ulaznicu neophodno je aktivirati uz pomoć besplatne eFinity mobilne aplikacije. O uslovima za ulazak na festival i propisanim merama pročitajte na linku https://musicweek.rs/faq

BONUS VIDEO:

KIJA PRIMILA TREĆU DOZU Pevačica ne želi da rizikuje, ovako se štiti od korone!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading