LJUDI NE ZNAJU ŠTA SE KRIJE IZA MOJIH ODLAZAKA OD KUĆE Bosiljčić konačno progovorio o braku sa poznatom pevacicom!
Foto: Printscreen/instagram

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić pre 10 godina zakleli su se na večnu ljubav u gradskoj crkvi u Gornjem Milanovcu, a do dan danas važe za jedan od najskladnijih bračnih partnera na domaćoj javnoj sceni.

Poverenje i razumevanje je ključ njihovog odnosa, a kruna ljubavi je devetogodišnja ćerka Nina, koja je centar sveta ovog popularnog para.

- Svaki brak je kosmos za sebe i ne bih se usudila da dajem nikakve savete i da generalizujem na temu pravila o srećnom životu. Znam samo da je najzdravije fokusirati se na svoj dom i na svoju porodicu i ni sa kim se ne upoređivati - rekla je ranije Jelena Tomašević, dok je njen suprug sličnog razmišljnja:

Na pitanje šta onda bračnu zajednicu drži čvrstim, Ivan je tada rekao:

- Konkretno za nas je to što smo mi često, mnogo zajedno. Iako vidite da sam ja na snimanju u Rusiji, znajte da se iza toga krije čvrst plan da smo mi zajedno tamo, pa ćemo vam kasnije to reći. Ili da češće dolazim ovde nego što mediji to znaju. Taj naš ritam da budemo zajedno, da smo što više zajedno, možda nas to čini čvršćim. Verujem da razdvojenost stvarno može da bude ukoliko je neumerena opasna.

MORA HITNO KOD LEKARA? Biković se povredio na snimanju, fanovi strahuju za njegovo zdravlje! 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
nada

08.09.2021 20:16

pazi jelena maznuce ti ovog zavodnika napaljene cure pobedice to nepobedivo srce sladak je