POČINJE DA SE ZAHUKTAVA! Još jedna pesma Ace Lukasa i Ivane Selakov uklonjena sa Jutjuba!
Printscreen

Nekadašnji veliki prijatelji i dugogodišnji saradnici Ivana Selakov i Aca Lukas zaratili su zbog poslednjeg dueta "Svadba" koji je skinut sa Jutjuba nakon samo jednog dana. Ipak, ovo nije jedina njihova duetska pesma koja je nestala sa pomenute platforme.

Naime, spot za pesmu "Omaklo mi se", koju su njih dvoje zajedno otpevali, takođe je uklonjena sa Jutjuba. Na ovoj platformi, međutim, još uvek se nalazi snimak na kom njih dvoje izvode tu pesmu u jednoj emisiji.

Te je tako na Jutjubu ostao jedino spot za njihovu duetsku pesmu "Daleko si", koju su snimili 2012. godine.

Da podsetimo, da je puklo prijateljstvo između njih, objavila je pevačica na svom Instagram nalogu. Problem je, kako je objasnila, nastao oko njihovog najnovijeg dueta "Svatovi", inače Lukasove pesme iz 1996. godine, jer pevač i njegov tim saradnika navodno nisu ispoštovali dogovor koji su imali. O detaljima nije htela da piše, ali je naglasila da će se uskoro ponovo oglasiti i objasniti o čemu je zapravo reč. Zbog problema koji je nastao spot je povučen sa Jutjuba samo 24 sata nakon njegovog objavljivanja.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi "Svatovi". Cela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana - napisala je pevačica u svojoj objavi.

KAĆA JE NJEGA LUDO VOLELA, A UDALA SE ZA GOBELJU Ovako sada izgleda zubar a kojim je bila u vezi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading