Ivana
Foto: Printscreen/Printscreen

Iako je do sada gradila mirnu karijeru, Ivana Selakov našla se prethodnih dana u centru skandala zbog prekida saradnje sa dugogodišnjim saradnikom i prijateljem Acom Lukasom.

NE PRESTAJE DA ŠIRI KORONU?! Selakova nastupa po beogradskim splavovima u vidno lošem stanju!

Printscreen

 

Međutim, da je to tek početak njenih problema potvrđuje i naše ekskluzivno saznanje da su pevačica i njen nevenčani suprug Predrag Mirković navodno zaraženi koronavirusom, a da uprkos tome Selakov nastupa pred masom ljudi. Kako nam je ispričao izvor blizak paru, Ivana je koronu dobila od svog supruga, ali umesto da se leči, pevačica je nedavno pevala na jednom beogradskom splavu, a uskoro je očekuje još jedan nastup.

- Peđa je nedavno osetio prve simptome kovida. Zdravstveno stanje mu se pogoršalo, a ubrzo se i Ivana razbolela - počeo je razgovor za Alo! izvor blizak paru.

NE PRESTAJE DA ŠIRI KORONU?! Selakova nastupa po beogradskim splavovima u vidno lošem stanju!

Printscreen

 

 

- Ivanin suprug je trenutno jako loše, kašlje, malaksao je, ima jako visoku temperaturu. Ona bolje podnosi i za sada ima blaži oblik virusa. Dva dana je imala temperaturu, ali oseća se bolje od supruga - rekao je naš sagovornik i otkrio da pevačica i njen partner nisu želeli da ispune građansku dužnost i testiraju se jer bi im to uticalo na kućni budžet.

- Požalili su se da je Peđi sve gore i rekli su mi da će sutradan otići da se testiraju. Međutim, kada smo se čuli ispričali su mi da su se ipak predomislili jer u tom slučaju Ivana ne bi mogla da ode na unapred zakazane nastupe, a to bi im otežalo novčanu situaciju - šokirao nas je izjavom naš sagovornik, i otkrio da je Ivana odlučila da bolesna izađe pred publiku.

- Odlučili su da kriju od javnosti da su zaraženi kovidom, samo su njihovi najbliži prijatelji znali. Peđi je u jednom trenutku bilo toliko loše, da je završio u bolnici na infuziji. Imao je temperaturu 38 i dehidrirao je. Iako je nakon toga trebalo da oboje odu kod lekara, pa u samoizolaciju, Ivana je  svesna da tako ugrožava masu ljudi. I da stvar bude gora, nakon tog očekuje je još jedan nastup - rekao je za kraj izvor koji je želeo da ostane anoniman.

NE PRESTAJE DA ŠIRI KORONU?! Selakova nastupa po beogradskim splavovima u vidno lošem stanju!

Alo/Privatna arhiva

 

Naša saznanja potvrdio je i estradni menadžer Saša Mirković, koji kaže da je upućen u zdravstveno stanje Lukasove bivše saradnice.

- Upoznat sam s tim da Ivana i Peđa imaju koronu, i sami su mi to priznali nedavno kada su tražili da im zakažem testiranje na kojem se, nakon nekoliko sati, nisu pojavili. Neodgovorno je da nastupa dok je ovakva epidemiološka situacija - poručio je Mirković za Alo!.

NE PRESTAJE DA ŠIRI KORONU?! Selakova nastupa po beogradskim splavovima u vidno lošem stanju!

Foto: Printscreen/instagram

 

Uprkos tvrdnjama njoj bliskih ljudi, pevačica je za Alo! negirala da ima koronu, te poručila da se vakcinacijom zaštitila od virusa.

- Ni ja ni moj suprug nikada nismo imali koronu. Oboje smo vakcinisani. Imam dete, pa mi ona ponekad iz vrtića prenese neku bakteriju - rekla je Ivana za Alo!.

Nisam u sukobu sa Acom

Ivana je za Alo! prokomentarisala incident koji se dogodio kada je duet „Svatovi“, koji je snimila sa Acom Lukasom, skinut sa „Jutjuba“.

- Nisam u sukobu sa Acom, već sa njegovim menadžerom Sašom Mirkovićem. Ne dugujem novac ni za jedan duet i za to imam dokaze. Sukob je nastao kada je Saša Mirković pomenutu pesmu podelio na svom „Jutjub“ kanalu dva dana ranije, iako je dogovor bio da se pesma objavi drugog datuma na mom kanalu - rekla je pevačica i dodala:

- Imam autorska prava na pesmu i nisam želela da istolerišem da me prevare - rekla je Selakov za kraj.

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI SA SVADBE! Par vikao na svatove zbog procurelih fotki!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
amer

02.09.2021 13:54

a sta radi policija zasto ih ne privede na testiranje?

Vukan

02.09.2021 20:22

Realno koliko takvih idiota ima oko nas, koji namerno sire koronu jer ne veruju da postoji, ili iz principa ili jer su platili letovanje i slično. Tu ne pomazu ni vakcine, ni maske, nego samo "udarac po dzepu" i to pozamašan. Sramota!