OVO NIJE RADIO SA MARINOM Darka Lazića i Barbaru spaja još jedna stvar koju nikada ne biste pogodili! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Otkad se razišao sa, sada već bivšom verenicom Marinom Gagić, pevač Darko Lazić se ne razdvaja od nove devojke Barbare Bobak.

Naime, pevač neretko objavljuje Instagram storije sa novom izabranicom, a tako je bilo i sada, kada je objavio sliku sa Barbarom na motoru.

Medji su ovih dana pisali da su njih dvoje otpočeli zajednički život u Darkovom rodnom mestu Brestaču, a čini se da emotivni partneri imaju mnogo toga zajedničkog. Pored toga što su se oboje takmičili u “Zvezdama Granda”, gde je Darko i pobedio, oboje vole motore i brzu vožnju.

Čini se da su u Lazićevi pratioci primetili da on baš uživa pokraj nove devojke, a ispod fotografija na kojima su na motoru mogli su se pročitati mahom pozitivni komentari.

“Ovo nije radio sa Marinom”, “Darko se baš zaljubio”, “Simpatični ste”, "Da li je realan, opet vozi, a ne sme", "Bahatiš li se opet?", neki su od komentara ispod njihovih zajedničkih slika.

BONUS VIDEO:

BAKA PRASE SNIMAO SVOJU DEVOJKU BEZ FILTERA Kada su je videli u pravom "jutarnjem izdanju", fanovi su ostali u šoku! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading