SVE PUCA OD EMOCIJA! Darko Lazić objavio fotku sa lepšom polovinom, a svi se pitaju samo jedno! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Folker Darko Lazić više ne krije da je u emotivnom odnosu sa pevačicom Barbarom Bobak, a svaka njegova objava na društvenim mrežama, naročito ona na kojoj je i pevačica, izazove veliku pažnju.

Ovog puta, Darko Lazić pokazao je kako provodi vreme sa svojom novom izabranicom.

SVE PUCA OD EMOCIJA! Darko Lazić objavio fotku sa lepšom polovinom, a svi se pitaju samo jedno! (FOTO)

Pintscreen

 

Naime, Lazić je pozirao sa svojom lepšom polovinom na motoru. Evidentno je da se ne razdvajaju, tako da se mnogi pitaju da li pevač ima u planu uskoro da stane na ludi kamen.

OVO JE PRVI DEČKO TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Danas uživa u ljubavi sa poznatim košarkašem, a malo ko se seća njene prve ljubavi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoi

31.08.2021 23:09

Bolje da brine o onoj deci što je napravio i o bezbednosti ljudi pošto vozi i auto i motor iii...nikome ništa!!!U zatvor bih ja njega za vožnju bez vozačke dozvole,za ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju,vozi u alkoholisanom stanju,krši sve propise i zakone o bezbednosti u saobraćaju...Pa hajdemo svi kao i on!!!Ovo je više preteralo sve granice i dokle ovako,dok ne ubije nekoga..Koliko sam volela kako peva,sada mi se gadi kakav je čovek!Umislio da je Bog i da mu niko ništa ne može..Užas!!!Fuuuujčinaaa...od čoveka😤😤😤

Zabrinuti

01.09.2021 13:48

Da, imamo pitanja, kada ce ova spodoba u zatvor, da odgovara za svoja nedela, da bude primerno kaznjen za svoju bahatost