NIJE JOJ BILO LAKO! Isplivali šokantni detalji o torturi koju je prošla Milica Pavlović!
Printscreen

Milica Pavlović već godinama sigurno korača estradnim nebom, a sam početak njene karijere bio je ispunjen teškoćama i bolom.

Muzičarka i profesorka pevanja Suzana Branković poznavala je pevačicu, kako kaže, još od njene 15. godine, te je navodi kao dokaz da se trud i rad i te kako isplati. Malo ko zna kako je izgledao Miličin put do zvezda.

- Moram i ovako javno da te ishvalim. Ljudi, ova žena je vredna divljenja. Svaka ti čast na svemu što si sama izgurala (naravno, uz pomoć mnogobrojnih prijatelja, koji su uvek tu za tebe). Čast mi je što te poznajem od tvoje 15. godine, kada si dva puta nedeljno prelazila više od 300 km raspalim autobusima, po hladnoći i vrućinčini, da bi dolazila na časove pevanja... I koliko si se sekirala i plakala kod mene posle svake "Grandove" emisije, čitajući zlurade komentare na svoje nastupe... Sada svi mogu da ti 'pljunu pod prozor'. Najdraže mi je što si ostala predivan čovek, što te ništa od toga nije promenilo i pokolebalo u ostvarivanju svojih ciljeva. Sada živi svoj san i uživaj u plodovima svog mukotrpnog rada. Još jednom, svaka ti čast na svemu, na istrajnosti i profesionalizmu - pisala je Suzana tada, a ni podrška prijatelja i fanova nije izostala.

Inače, Milicu će publika uskoro imati priliku da upozna i kao glumicu u seriji "Pevačica" u kojoj ima glavnu ulogu.

SADA JE SVE JASNO! Konačno je otkrivena pozadina sukoba između Lukasa i Ivane!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ray

01.09.2021 12:20

Eh, sta se danas zove tortura...to je smejurija koliko je lako

Maja

02.09.2021 07:29

Jok nego je tortura reći nekom da ispravi zube.