DUGO NIJE SMELA DA SE SUOČI SA OVIM! Otkriveni detalji Brenine posete svom rodnom kraju!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Lepa Brena rođena je u Tuzli, a detinjstvo je provela u Brčkom, u Bosni i Hercegovini.

Naime, kako se navodi, Brena je sa sestrom Faketom odlučila da obiđe mesto u kojem su odrasle. Tom prilikom su posetile mesta na kojima su se kao deca igrale, prisetile se lepih trenutaka sa roditeljima i prijateljima, ali i pustile suzu kad su ugledale drage ljude sa kojima su godinama održavale kontakt.

- Brena se od smrti roditelja retko vraćala u Brčko, teško je podnela njihov gubitak i nije bila spremna da se suoči. Stan u kojem su joj majka i otac živeli je prodala, tako da nekretnina više nema. Ovog leta Brena i Faketa su sa Bobom jahtom krstarile Mediteranom, tokom odmora su se prisetile brojnih uspomena i dogodovština, pa zajedno odlučile da je vreme da se vrate u Brčko - otkriva izvor i dodaje:

- Prošetale su parkovima i ulicama koje pamte od malih nogu, otišle do škole i starog komšiluka, ali posebno emotivno je bilo kada su obilazile drage ljude koji i dalje žive tu, sa kojima nisu izgubile kontakt, a koji su ih odmah prepoznali. Pala je po koja suza, svi su se obradovali Breni i pozvali je u svoj dom. Meštani Brčkog se ponose što je pevačica stasavala i u beli svet otišla iz njihovog kraja, uvek su je čekali raširenih ruku. Pamte je kao veselu, nasmejanu devojku, dobrog vaspitanja i iz fine porodice. Dok su joj roditelji bili živi uvek su pričali o svojoj mezimici, sada im je drago što je ona našla vremena i vratila se - završava izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Nakon što je obišla rodno Brčko folk zvezda je na društvene mreže postavila niz fotografija iz ovog mesta, koje su se dopale njenim brojnim pratiocima.

- Brčko! Uspomene... Fićibajer - navela je Brena u opisu objave na Instagramu, a komentari su se samo nizali.

ON BAŠ ZNA DA UŽIVA! Sale Popović uhvaćen na ulicama Opatije u luksuznom automobilu, svi se okreću!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading