SEVERINA EKSKLUZIVNO ZA ALO Bitka je dobijena! Priuštili su mi 20 meseci patnje i 8 godina pakla!
Foto: Printscreen/instagram

Severina je sudsku odluku o ravnopravnom starateljstvu prokomentarisala, nakon što je izjavu dao njen advokat koji je za javnost objasnio odluku suda.

U privatnom životu regionalne pop muzičke zvezde Severine Vučković (49) važni događaji nižu se munjevitom brzinom. Pre dve nedelje pevačica je zvaničnim mejlom obavestila javnost da se nakon šest godina razvela od Igora Kojića (34), a preksinoć je s publikom na nastupu u Crnoj Gori podelila srećnu vest da je ponovo starateljka svog sina koga je dobila u vanbračnoj zajednici s biznismenom Milanom Popovićem.

- Presuda govori o tome da nikada nije postojao razlog da mi se oduzima dete. Mreža uhodanih pojedinaca priuštila mi je 20 meseci tuge i 8 godina sudskog pakla - izjavila je Severina za Alo!

SEVERINA EKSKLUZIVNO ZA ALO Bitka je dobijena! Priuštili su mi 20 meseci patnje i 8 godina pakla!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Znam da nije gotovo, ali znam i da dete dolazi kući makar na pola vremena. Bitka je dobijena i hvala svima koji su uz mene, koji su verovali u sistem i poštenje.

Prethodni period za pop pevačicu bio je izuzetno težak. O svemu tome obaveštavala je javnost putem društvenih mreža. Tokom karantina zbog koronavirusa objavljivala je snimke kako ne može da vidi sina iako se nalazila ispred zgrade u kojoj je dečak tada živeo s ocem. Jedno vreme je imala i zabranu da objavljuje fotografije svog sina, ali je ovog leta mnoge oduševila fotografija, posle dužeg vremena, na kojoj mu se doduše nije videlo lice, ali bila je dokaz da pevačica provodi vreme sa svojim sinom.

BONUS VIDEO:

ISPLIVALE NEVIĐENE FOTOGRAFIJE SA VENČANJA Dragana Mirković se udala pre 20 godina za Tonija, pogledajte kako je tada izgledala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading