POBEDILA JE I NESTALA! Mirna Radulović osvojila prvo mesto na "Prvom glasu Srbije", a evo kako danas izgleda i čime se bavi (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Mirna Radulović, bivša učesnica nekada popularnog muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", ne eksponira se često u javnosti, iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru.

Subotičanka, poznata po raskošnom vokalu, aktivna je na Instagramu, a fotografije koje je objavila proteklih meseci mnogi hvale zbog vitke linije koju je postigla, s obzirom na to da je tokom takmičenja imala višak kilograma.

POBEDILA JE I NESTALA! Mirna Radulović osvojila prvo mesto na

Foto: Printscreen/instagram

 

"Promenila si se od takmičenja, smršala si i sada si top", "Jako lepo izgledaš", "Prava mačka", "Najprirodnija pevačica, šteta što više ne snimaš i ne pojavljuješ se ćešće", neki su od komentara ispod Mirninih slika.

Radulovićeva, razočarana uslovima koje je dobila nakon pomenutog takmičenja, tužila je produkciju, zajedno sa Davorom Jovanovićem, o čemu su javno pričali.

Nadala sam se da ću dobiti nagradu koju sam osvojila trudom. Više od dve godine slušam obećanja da ću dobiti nagradu, da će biti turneja i nastupa. Na sve moguće načine smo pokušali da dobijemo ono što nam pripada. Gotovo dve godine nisam radila, jer sam se trudila da ispoštujem svaku stavku u ugovoru - rekla je ranije Mirna.

Muzikom nikada nije prestala da se bavi iako je publika retko viđa na televiziji. Ona danas nastupa sa svojim bendom, a publika obožava njene interpretacije poznatih pop i rok hitova.

Kako je Mirna izgledala tokom takmičenja, a kako izgleda danas, pogledajte u galeriji:


BONUS VIDEO:

IZMERIO SE NA PIJAČNOJ VAGI Darko Lazić je do skoro muku mučio sa kilogramima, a zaprepastićete se koliko sada ima (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading