MNOGO JE BITNO DA OVO ZAPAMTITE! Marija Šerifović uputila važnu molbu za sve ljude u Srbiji!
Foto: privatna arhiva

Pre nešto više od 14 godina, pevačica Marija Šerifović dotakla je srca ljudi širom sveta svojom pesmom „Molitva“, koja je odnela pobedu na takmičenju za Pesmu Evrovizije.

Međutim, iako je u pitanju divna praksa, Marija bi danas mnogo više želela da barem jednu vrstu molitve više nikada niko od nas ne mora da izgovori – molitvu za spasenje devojčica i dečaka koji su doživeli saobraćajnu nezgodu.

MNOGO JE BITNO DA OVO ZAPAMTITE! Marija Šerifović uputila važnu molbu za sve ljude u Srbiji!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Dragi ljudi, veliki pozdrav svima od mene. Imam jednu veliku molbu za sve vas. Kao što znate, ide septembar. Prvi septembar je značajan dan za našu decu, jer kreću u školu. Molim vas, ali vas najiskrenije molim da vodite računa šta radite u saobraćaju. Samo u periodu između 2015. i 2017. godine lakše i teže povređeno je oko 1.500 pešaka uzrasta od 0 do 14 godina, a nažalost 13 mališana izgubilo je život - zatim je dodala:

- Molim vas da prilagodite brzinu, da imate strpljenja, da poštujete propise... Nemojte da svirate i nemojte da budete nervozni. Kada vidite ležećeg policajca, usporite. To je sve jako važno. Šaljem vam puno pozdrava i poslušajte me – zamolila je pevačica.

PROVOKATIVNIJA NEGO IKAD PRE! Aleksandra Prijović novom objavom usijala mreže, a svi komentarišu samo jedno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading