SREĆI NEMA KRAJA! Severina otkrila svojoj publici da se njen sin napokon vraća kući!
Promo

U privatnom životu regionalne pop muzičke zvezde Severine Vučković (49) važni događaji nižu se munjevitom brzinom. Pre dve nedelje pevačica je zvaničnim mejlom obavestila javnost da se nakon šest godina razvela od Igora Kojića (34), a preksinoć je s publikom na nastupu u Crnoj Gori podelila srećnu vest da je ponovo starateljka svog sina Aleksandra (9) koga je dobila u vanbračnoj zajednici s biznismenom Milanom Popovićem.

Sve se desilo iznenada i neočekivano jer je Severina napravila mini-pauzu i prisutnima vidno uzbuđena najavljujući specijalnu pesmu rekla da joj je sin vraćen. 

Foto: Alo.rs

 

Ona je sa širokim osmehom na licu istakla da će pesmu „Rođeno moje“, inače emotivnu baladu posvećenu Aleksandru koja je nastala u jeku lomova kada joj je oduzet, otpevati veselo, a onda je saopštila:

- Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dete doma! Hvala na podršci svima! S veseljem pevamo!

A onda je dodala:

-Vi prvi znate, nigde još nije objavljeno.

Severinina borba za starateljstvo nad sinom Aleksandrom trajala je dve godine. Sudija Tea Golub donela je u novembru 2019. godine privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem Milanom Popovićem i da on samostalno brine o njegovom zdravlju i obrazovanju. Pritom sudija u odluci nije navela na kojoj će adresi dečak živeti. Milan Popović je do tada za sina već dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, a Severina je tvrdila da je on to uradio bez njene saglasnosti i angažovala je advokata u Srbiji da ispita ko je i pod kojim okolnostima njenom sinu, koji je državljanin Hrvatske, izdao putnu ispravu Republike Srbije.

Tada je podneta i krivična prijava protiv Milana Popovića zbog povrede detetovih prava. Nakon incidenta u Osnovnoj školi „Matija Gubec“ koju je dečak pohađao, kada je bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba, bio je traumiran i preporuka lekara bila je da ne ide u školu. Uprkos tome, Milan Popović ga je vodio u školu i mimo pristanka majke, pa je ona protiv njega podnela krivičnu prijavu.

Prethodni period za pop pevačicu bio je izuzetno težak. O svemu tome obaveštavala je javnost putem društvenih mreža. Tokom karantina zbog koronavirusa objavljivala je snimke kako ne može da vidi sina iako se nalazila ispred zgrade u kojoj je dečak tada živeo s ocem. Jedno vreme je imala i zabranu da objavljuje fotografije svog sina, ali je ovog leta mnoge oduševila fotografija, posle dužeg vremena, na kojoj se doduše Aleksandru nije videlo lice, ali bila je dokaz da pevačica provodi vreme sa svojim sinom.

Do zaključenja ovog broja na naše pozive i poruke nisu odgovarali ni Milan Popović ni Severina Vučković, koje smo zvali za komentar.

S producentom uživa na moru

U jeku vesti o razvodu i spekulacijama da se preko Instagrama udvara Milošu Bikoviću, Severina je još jednom zaintrigirala medije na Balkanu. Ona je objavila fotografiju s plaže na kojoj se zabavlja s Filipom Miletićem i ostavila interesantan komentar.

Foto: Instagram/printscreen

 

Moj producent je bolji od tvog“, napisala je ona, i najavila nastup na Luštici, na kome je s javnošću i podelila vest da je ponovo starateljka svog sina.

PROVOKATIVNIJA NEGO IKAD PRE! Aleksandra Prijović novom objavom usijala mreže, a svi komentarišu samo jedno! 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading