BEKVALČEVA IMA DRUGI POSAO Zarađuje toliko da može da prestane da peva!
Foto: Ataimages

Nataša je sada iznenadila sve svoje pratioce na Instagramu vešću da u narednom periodu neće nastupati, a u medijima se pojavila informacija da pevačica ima drugi biznis. 

E-stock

 

 

Bekvalčeva je gorepomenutu odluku donela ne samo iz umetničkih nego i iz finansijskih razloga, s obzirom na to da je počela dobro da zarađuje od Instagrama.

Naime, Nata je navodno samo u avgustu od sponzorisanih objava zaradila 30.000 evra.

- Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da - navela je ona nedavno.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Odlučila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza, ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom, već da budemo samo nas dve. Muzika i ja, i to u studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti, ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i prošlost. Neki muškarci koji su me jako povredili javili su se i rekli: „Izvini”… Napisali… Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna, svoja i inspirisana - dodala je tad Bekvalčeva, a u komentarima su se nizale poruke podrške, kako njenih fanova, tako i kolega.

BONUS VIDEO:

HTELI DA JE UBIJU KRIMINALCI, A BILA OSUĐENA ZBOG PREVARE Pevačica sada živi potpuno drugačijim životom!

Komentari (1)

Loading
Stojko

30.08.2021 13:48

Ja reko Onlyfans kad ono samo Instagram.