PRIJATELJI ZABRINUTI ZA DARKA LAZIĆA Odlučio da Barbari kupi stan, opet će da spiska 200.000 evra i ostane bez svega!
Foto: Printscreen/instagram

Kako dalje otkrivaju njegovi prijatelji, Lazić im je rekao da želi da kupi stan koji će odmah prepisati na Barbarino ime:

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Darko je lud za njom, nikad se u neku ženu nije ovoliko zaljubio koliko je u Barbaru. Prijateljima se poverio da hoće da joj kupi nekretninu, prepisao bi istu odmah na njeno ime. Džabe mu govore da su nedavno otpočeli vezu i da ne bi trebalo da se zaleće, on ne želi da čuje takve stvari, radi po svom - otkriva dobro obavešten izvor.

- Hoće da kupi jedan stan, kako bi zajedno živeli u njemu, a želja mu je da zvanično ona bude vlasnica, jer bi na taj način da joj pokaže koliko mu znači. "Opet će da potroši 200.000 evra i da ostane bez svega", govorili su mu bliski ljudi kad su čuli o čemu razmišlja, ali Lazića ne zanimaju komentari tog tipa - dodaje izvor.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Što naumi, on to i ostvari, tako je uvek sa njim. Cilj mu je da stan pazari do kraja godine, a siguran je da je Barbara "ona prava". Još uvek ne želi da priča o tome javno, makar dok ne finalizuje sve što je zamislio - zaključuje sagovornik.

BONUS VIDEO:

SEVERINA PODELILA SREĆNE VESTI Na koncertu objavila da je sin ponovo kod nje, pevačici vraćeno starateljstvo?!

Komentari (2)

Loading
KoBra

30.08.2021 09:48

Sto ne kupi Marini stan,majci svog deteta?