KUĆA DRAGANE MIRKOVIĆ NAJLEPŠA U KASIDOLU U Beču ima dvorac i vilu, a evo gde živi kad dođe u rodno mesto!
e-stock/Mirko Rodic

Pevačica je nedavno posetila Kasidol i objavila je fotografije iz svog dvorišta, ali ne i kako izgleda njena kuća. I malo je poznato da i u rodnom kraju ima raskošan dom.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Iako već decenijama živi u Austriji, gde osim vile ima i dvorac, Dragana je novac uložila i u imanje na kojem joj žive roditelji. Podigla im je jednospratnu kuću, koja važi za jednu od najlepših u selu, a u lepo sređenom dvorištu nalazi se još jedna prizemna starija nekretnina.

Pink prntscreen

 

 

I dok Draganina majka Jelica, niti bilo ko od članova njene porodice nije želeo da razgovara sa novinarima, komšije su imale šta da kažu. 

Pink prntscreen

 

 

- Naše luče, osim kad ima obaveza u Požarevcu, uvek je tu kod nas, u svom Kasidolu. Normalno priča, kao ja sa vama. Preljubazna je. Dođe kolima kod nas, ovde sa majkom Jelicom, kupi šta joj treba i ide dalje. Stalno ide u obilazak familije, ovde u selu, kad dođe u Srbiju, pa kupuje kod nas poklone, pića i ostalo. Baš je bila za Svetog Iliju, pa dva dana posle toga, pa opet posle dva dana. Ekstra je, ja nemam šta loše da kažem za nju, kao ni bilo ko ovde u selu. Ostavi i bakšiš redovno. Kad bi sve pevačice bile kao ona, a ne da se sad srame odakle su potekle, gde bi nam kraj bio - rekla je ljubazna prodavačica u seoskoj prodavnici, koja se nalazi tik pored Draganine osnovne škole.

 

BONUS VIDEO:

DETE IZDRŽAVAM SAMA! Mina Kostić za Alo! progovorila o teškim trenutcima u svom životu

Komentari (0)

Loading