POKUPILA SVU GLEDANOST! Jovana Jeremić se oglasila nakon uspešnog dana i svima poručila jedno! (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Jovana Jeremić je već dva dana voditelj Novog jutarnjeg programa na televiziji Pink.

Podsetimo, Jovana je dala otkaz na Hepi televiziji i prihvatila posao na ružičastoj televiziji nakon što je želela da se posveti svojoj ćerki u odrastanju, a kako je Pink ponudio adekvatne uslove i radno vreme, Jeremićeva je prihvatila ovu ponudu oberučke.

- Jutarnji program smo podelili na pet celina. Neće više biti prelistavanje štampe već pres pretres. Jedna od rubrika će biti pravo u metu, zbog čega sam kupila pikado - otkrila je Jovana.

Jovana se oglasila sada dva dana nakon što je počela da radi na Pinku, te vodila dva jutarnja programa i otkrila da joj je ovo i bio san pre 15 godina.

POKUPILA SVU GLEDANOST! Jovana Jeremić se oglasila nakon uspešnog dana i svima poručila jedno! (FOTO)

Pintscreen

 

- Ovo je bio moj san pre 15 godina. Da imam ovakav studio. Moćan. Intelektualan. Urban. Pink TV - napisala je oduševljeno Jeremićeva.

ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE! Noge Jelisavete Orašanin muškarce dovode do ludila!

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zoran

02.09.2021 07:32

Od kako je dosla na TV Pink da vodi jutarnji,moja porodica ne gleda TV Pink. TV treba da bude primer najboljih,najstrucnijuh voditelja.Ona sve radi suprotno.Dozvoljava da jutarnji program vodi osoba : egocentrik,psihicki nestabilna,strucno nesposobna.Bruka i sramota za Srbiju.