KONAČNO SE OGLASILI! Vesna i Đole Đogani napokon otkrili istinu o svom braku!
Alo

Vesna i Đole Đogani za 20 godina, koliko su u nevenčanoj zajednici, zajedno su prošli kroz dobre i loše stvari. Iako je često dolazilo do rasprava i svađa, oni su razgovorom rešili svaki problem, zato i tvrde da je priča ključ svakog uspeha.

U razgovoru Vesna i Đole su otkrili na koji način neguju brak i šta je to što ih je održalo pune dve decenije.

 

 

Svi na prvo mesto stavljaju ljubav, ali ja uvek ističem poštovanje. Ljubav bez poštovanja ne postoji jer ti prvo moraš da ceniš tu osobu koju si odabrao za životnog saputnika. S tobom osobom moraš da rasteš i pratiš je, kao i ona tebe. Nema više „tvoje, moje“, sve je zajedničko, novčanik je samo jedan.Treba da voliš sve mane i vrline, odnosno da prihvatiš – rekao je Đole i otkrio koje su Vesnine mane:

Spora je. Recimo, ja sve završim na vreme i onda kad joj kažem: „Vesna, kasniš - ona se napravi luda“, kazao je Đogani.

Vesna je podržala svaku Đoletovu reč, pa se nadovezala šta joj je najbitnije.

Da imate razumevanja i da budete uvek u pravu (smeh). Prepisujem sve Đoletove reči. U suštini su to sve neke stvari. Zajedno smo sazrevali i imamo isti cilj. Puno pričamo, a priča je mnogo važna. Ako vašem partneru ne kažete neki problem, misliće da se to podrazumena i nastaviće da radi. Neće više biti momenat za razgovor jer će te pregoreti. Sa razgovorom se rešava sve, i dobro i loše. Mi pričamo o svemu, oko vaspitanja dece, škole, sistema,nastupa… Oko svega. Ćutanje je najveći problem u braku - završava Vesna.

PRAVI MODEL! Ražnatovićeva oduševila sve pratioce sa ovom modnom kombinacijom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading