BORA I ŠABAN SU BILI BLIŽI NEGO ŠTO MISLITE! Strast prema jednoj stvari ih je spojila, a evo šta je roker uradio za njega!
Alo/Rajko Ristić

Dino Merlin, Momčilo Bajagić Bajaga, pisali su pesme za Svetlanu Cecu Ražnatović, Vesnu Zmijanac, a frontmen „Riblje čorbe” Bora Đorđević napisao je jedan od najvećih hitova Šabana Šaulića.

U pitanju je „Prikrašću se tebi pod prozore” iz 1985, koja je u narodu postala poznatija kao „Preskočiću tarabu i jarak”.

BORA I ŠABAN SU BILI BLIŽI NEGO ŠTO MISLITE! Strast prema jednoj stvari ih je spojila, a evo šta je roker uradio za njega!

Foto: Privatna arhiva

 

- Imao sam tu čast da Šaban otpeva i komponuje moj tekst „Preskočiću tarabu i jarak” - otkrio je jednom prilikom čuveni roker, pa je nastavio o tome da on i pevač imaju i isti hobi, te kako su se združili u Krčedinu.

- Imamo i zajedničku strast, pecanje. Baš u Krčedinu smo se družili posredstvom našeg prijatelja Miloša. Igrali smo i fudbal zajedno za estradnu reprezentaciju protiv Italije. On i Miša Mijatović su igrali odlično - ispričao je svojevremeno Bora.

Podsećamo, Šaban Šaulić doživeo je saobraćajnu nesreću u nedelju rano ujutru posle nastupa u Nemačkoj. Nakon toga je, uprkos brzoj intervenciji lekara, preminuo u bolnici od srčanog udara u 68. godini.

UMALO TRAGEDIJA NA NASTUPU POZNATOG PEVAČA! Splav počeo da tone dok je Amar Gile pevao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading