BRANKO ĐURIĆ OTKRIO BJELOGRLIĆEVE MRAČNE TAJNE, POSLE SNIMANJA IH VODIO U SUMNJIVE LOKALE Devojke su ustale i počele da nas masiraju!
Foto: Alo/ilustracija

Đurić je o dešavanjima iza kulisa snimanja filma "Montevideo, bog te video" drugi deo pisao u svojoj knjizi "Mojih pedeset". Đuro je, po svemu sudeći neke detalje koji su se dešavali iza kamera snimanja filma preskočio da opiše jer, kako je sam priznao, Bjelogrlić mu je prijatelj. Međutim, jedan odlomak jasno ukazuje na to kako se Bjela ponašao tokom snimanja i da je alkhola bilo u izobilju, ali i lakih devojaka koje su služile da "zabave" ekipu filma.

BRANKO ĐURIĆ OTKRIO BJELOGRLIĆEVE MRAČNE TAJNE, POSLE SNIMANJA IH VODIO U SUMNJIVE LOKALE Devojke su ustale i počele da nas masiraju!

Alo/ Dejan Briza

 

 

Taj deo "Montevidea" sniman je u Paraćinu pošto je tamošnji stadion preuređen u repliku nacionalnog stadiona Urugvaja u Montevideu. Jedne večeri, piše Đuro, Bjelogrlić je probrane kolege i poslovne partnere odveo u jednu kafanu u obližnjoj Jagodini. Tamo su ih zabavljale dve pevačice i mlade devojke koje su počele već tokom večere da ih masiraju. Treba li napomenuti, pre toga ih nikad nisu videli. Pevačice su pevale u prostoriji sa gostima, dok je bend bio odvojen u potpuno drugu prostoriju. Kad je Đuro, prema svom svedočenju, pitao gazdu zašto ih je razdvojio, ovaj mu je odgovorio: "Zato što ne volim da me gledaju", očigledno aludirajući da ne želi da mu klijentelu uznemiravaju nepotrebni svedoci onoga što se događa u lokalu zatvorenog tipa.

Branko

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Bjela je već u elementu i diže visoko ruke, a ja sam popio samo dve čaše vina i ne mogu da ih pratim. Tad vidim da devojke koje su sedele za drugim stolom ustaju i počinju nas lagano masirati. Odlučim zato da brzo napustim ovaj zanimljivi događaj - napisao je Đuro, tvrdeći da mu je to bila jedna od najluđih večera u životu.

BONUS VIDEO:

TINA OTKRILA KAKO JU JE POPOVIĆ IZBACIO IZ GRANDA Saša spominjao Draganu Mirković sve vreme!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading