DRAGANA I TONI SU NAJBOLJI PRIMER TOGA Goga Sekulić se vraća s pauze, pa otkriva šta će uraditi sa svojim sinom kao njena koleginica!
Foto: Alo/ilustracija

Popularna pevačica u intervjuu za jedan nedeljnik, otkrila je najpre kako je došlo do saradnje sa Reperom PJ 86.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PJ86 (@_pj_86)

 

- Sa PJ 86 sam se slučajno i spontano upoznala u Cirihu preko zajedničkog prijatelja. On je imao želju da radi sa nekom popularnom pevačicom koju voli omladina, a nas tri smo bile u opticaju: Senidah ,Sandra Afrika i ja. I eto, nas dvoje smo se dogovorili vrlo brzo jer sam odmah tražila da čujem pesmu, kao i plan rada i tako je sve i ugovoreno i odrađeno sa uspehom - kaže Goga koja tvrdi da je odmah znala da će to biti hit:

Printscreen Premijera

 

 

- Pesmu su uradili Jala i Buba i baš je dobro prošla, čak mi je i stranci traže na nastupima. Spot je radila IDJ produkcija, a sa njima nikad nema greške. Meni je bilo dovoljno da vidim tim profesionalaca koji je radi i odmah sam osetila da je to to - tvrdi pevačica koja kaže i da je najbolje kada sama bira pesmu, jer kad posluša saradnike to obično bude promašaj:

Ataimages

 

 

- Iskrena da budem, a da se niko ne naljuti… Dok sam sama birala pesme, uvek sam imala hitove, a kad god bih poslušala saradnike, nije to bilo to. Prosto, čovek mora da prati intuiciju, bar je to kod mene slučaj. Ja odlično znam šta publika od mene očekuje i tu nikad ne grešim, eventualno unesem neke novine da bih pratila trend, ali sam dosledna stilu po kom sam se proslavila. Trudim se da moja publika veruje u to što ja pevam- iskrena je Goga koja je napravila pauzu u karijeri zbog rođenja sina Vasilija Andreja: 

Printscreen

 

 

- Pauza zbog sina je najlepša pauza u mom životu! To je pravo uživanje! Inače nisam od onih koji je pojavljuju i kad nemaju razloga za to. Kad imam novu pesmu ili album, gostujem u emisijama i dajem intervjue, ali biram proverene i kvalitetne medije. Ranije su se hitovi i skandali spontano dešavali. Za hit ti niko ne garantuje, a skandale ti pakuju jer su ljubomorni zbog hita. To tako ide, nažalost, uspehe niko ne prašta - otkriva Sekulićka koja dodaje da se pojedine njene kolege preterano pojavljuju u medijima: 

Printscreen

 

 

- Mnogi preteruju sa pojavljivanjem u javnosti, ali ako oni misle da tako treba, to je njihova odluka. Nemam ništa protiv - izjavila je poznata pevačica koja tvrdi da svog sina neće "gurati" u medije kao što to čine pojedine njene koleginice, već će se voditi primerom Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića:

instagram/draganamirkovic

 

 

- Meni se to ne dopada, ali to ne može da se izbegne. Svakako, može da se utiče da se taj publicitet svede na minimum. Mi smo protivnici toga, moj Uroš posebno. Škola mora da bude na prvom mestu. Recimo, Dragana i Toni su odličan primer da deca mogu da se sklone iz medija. Svaka im čast. Što se tiče mog sina, nećemo mu nametati čime će se baviti. Sport svakako mora biti deo aktivnosti, videćemo da li rekreativno ili profi. Muzika je isto zanimljiva, ali mu ja to ne bih preporučila - otkriva Goga koja kaže i da je njen partner istog mišljenja:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

- Uroš ne voli medije, on je profesionalni sportista i uspešan je na svetskom i evropskom nivou. Samo se zbog sporta pojavljuje u medijima. Oboje bismo voleli da se Vasilij Andrej bavi sportom, ali još je mali. Nećemo ništa na silu, ima vremena - izjavila je pevačica koja se osvrnula i na najpopularnije muzičko takmičenje u regionu "Zveze Granda" za koje tvrdi da sada mnogo bolje eksponira pevače koji lakse naprave karijeru:

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Definitivno je sada mnogo lakše nego u vreme kad sam ja bila na početku! To će vam svako reći od kolega, sigurna sam! U moje vreme su postojale samo velike zvezde, a mi koji smo se pojavili kao mlađi i opstali ovoliko, i danas smo za respekt - kaže pevačica koja bi se rado oprobala u ulozi člana žirija:

- To je svakako zanimljivo, ali i zahtevno. Naravno, volela bih da vidim kako je! - iskrena je Sekulićka koja je prokomentarisala i rijaliti zvezde koje su počele da se bave pevanjem:

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Lunu znam kad je bila devojčica! Slatka je, ima talenta, nasledila je od roditelja i može da se bavi muzikom. I Kija mi je slatka, ona je, čini mi se, bila stjuardesa, nije se pre bavila muzikom, ali ako je publika voli i traži, što da ne. Neka je. Obe su imale dobar marketing u rijalitiju i to treba da iskoriste - smatra Skulićka koja tvrdi da iako je neki ne vole, ne usuđuju se i da joj naude, kao i da ima mnogo sujete u njenom poslu: 

- Ne obraćam pažnju na to, osetila jesam, ali briga me dok me neko lično ne ugrozi, mada to ne bi smelo da se desi jer nikoga ne diram niti ugrožavam. Ne zalazim u tuđe živote i karijere - tvrdi Goga koja planira i koncert u Beogradu:

- Zbog situacije ne smem ništa da planiram, ali bih volela koncert u Beogradu, fanovi mi pišu o tome stalno, pa ćemo videti da pripremimo veliku žurku kad se sve ovo smiri. Daće Bog, a pesama i spotova će naravno takođe biti.

BONUS VIDEO:

PEVAČ SE OŽENIO DRUGI PUT! Prvi brak mu je pukao posle 3 meseca, a sada je rešio da ponovo okuša sreću

Komentari (0)

Loading