UTAJA POREZA ILI NAMEŠTALJKA?! Saši Popoviću pozlilo, ne može da dođe sebi zbog ovoga
Alo

Kako saznaju mediji Saša Popović ne može da dođe sebi od kada se pojavila priča da je navodno davao pare članovima žirija Zvezde Granda na ruke i da je tako utajio porez. 

- Saletu je umalo pozlilo, on je čovek bez mrlje u karijeri! Ima sve papire crno na belo, nikad nije ništa radio ispod žita i to je uvek naglašavao – objašnjava izvor za i dodaje: 

Zato mu je i krivo jer se stavlja ljaga na njegovo ime i porodicu. Srećom Suzana je tu da ga smiri. Ubeđuje ga da su to gluposti i da je priča šuplja, kao i da će se o tome pričati neko vreme, a onda će neko drugi doći na red. Uverena je da njihovi najbliži prijatelji ne veruju u tu nebulozu pošto svi dobro znaju koliko je Sale vredan i posvećen, ali i koliko drži do toga da se sve radi po zakonu. Njega je sve ovo i te kako uznemirilo i dovelo do stresa koji je mogao da ga košta i zdravlja. Da mu nije Suzane da ga smiruje, u hitnoj bi završio. Stvarno nije u redu jer je on svima pomagao, a ovako mu se vraća – završava izvor. 

OVAKO IZGLEDAJU DARINE GRUDI BEZ FOTOŠOPA! Dara postavila intrigantni snimak od kojeg se diže temperatura!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Sinje More

28.08.2021 20:09

Sasa je sigurno uspjesan covjek, ( nije jedini) vidim kupio je nekretninu u Hrvatskoj ( ako tacno pisu) , nadam se da nekretnina nije od protjerane osobe.

surovi

28.08.2021 21:52

Pa nisam nešto primetio da mu je pozlilo kad je čuo ko je i šta je onaj njegov kandidat - pevač koji pljuje po Srbiji i Srbima i veliča onog koljača nasera orića !!!

Marko

28.08.2021 22:11

Šta ti bogataši toliko plaču za novcem. Kada plati porez ostaće mu još dovoljno.