"SNIMAK KAKO MALI GO*NAR PEVA O NASERU" Zvezda Granda Sadik Hasanović pokazao pravo lice kad mu je zabranjen ulazak u Srbiju (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Ovu odluku pozdravila je cela Srbija, ali "Grand produkcija" i dalje stoji iza ovog pevača i zakazuje mu nastupe.

Sredinom leta u javnost dospeli snimci i slike Hasanovića na kojima kao dečak, u muzičkoj grupi svog oca "Sateliti" peva o klanju Srba u Bratuncu, nastao je opšti haos. Cela javnost digla se na noge, a ove ratno-hušačke pesme naišle su na osudu cele Srbije.

Sadik Hasanović se tada pravdao i govorio da je bio dete kada je pevao u toj grupi i da nema ništa protiv Srba.

Međutim, kada je Hasanoviću zabranjen ulazak u našu zemlju, pokazao je svoe pravo lice. On je početkom avgusta vraćen sa graničnog prelaza Špiljani, kada je preko Crne Gore hteo da dođe u Novi Pazar, što je i njega iznenadilo pa je dao skandaloznu izjavu da taj grad nije Srbija.

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović i tako nastavio sa provokacijama.

U međuvremenu, na društvenim mrežama objavljuju se snimci Hasanovića koji peva Naseru Oriću.

 

 

Tako je na društvenim mrežama objavljen snimak uz komentar: 

"Snimak kako mali go*nar, maloletan, peva o Naseru. A ovamo demantuje i priča da je imao dve šaljive pesme. Snimak sačuvan, džaba će ga skidati. RT molim vas."

 

Ovo je pevao kao dečak: "Ko na Božić u Kravicu dođe"

"Ej ko na Božić u Kravicu dode, Naser Orić - nije Karađorđe. A kad viđeše sa svih strana puca, stadoše im u grudima srca. Ostaviše i Božić i slavu, samo živu da izvuku glavu. Ej ostaviše i Isusa sama, da ga oni pogaze nogama."

Ovo je pevao 2019. godine: "Pjevaj Bosno svom Sandžaku"

"Začula se pesma na sred Sarajeva, šeher Bosna moja sa Sandžakom pjeva. Sve na sevdah moj okolo miriše, Sandžak s Bosnom jednom, jednom dušom diše. Sandžaklije braćo mila, pjesma nas je sastavila. U sevdahu i meraku pjevaj Bosno, pjevaj svom Sandžaku."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Vladan RS

26.08.2021 12:00

Ćuti bijedi ljudska.Kad ti je Bosna dovoljna što trčiš u Srbiju.

Razdoljac

26.08.2021 12:08

Taj grand...to trebalo davno ukinuti i zabraniti..oni tog bilijui danas podržavaju...gde je ovde država Srbija. I ovaj narod opet gleda taj šugavi grand...do kada...

Nenad

26.08.2021 13:04

Doživotno mu zabraniti ulaz u Srbiju, a ove iz Granda kazniti i zabraniti da imaju kandidate iz drugih drzavna, kandidati samo iz Srbije

Dragan Nis

26.08.2021 20:27

Dečak, neće moći, a možeš da probaš.

Душка

26.08.2021 23:00

Забранити да учествују из других земаља и у задрузи.Они се башкаре по Београду а да ли би могли да учествују наша деца у Загребу или Сарајеву???!!!