MAGLA BEND NA TESTU LJUBAVI Nova pesma "Da li bi me volela"?
Promo

Magla bend je odlučio na kraju avgusta da obraduje obožavaoce novom pesmom 'Da li bi me volela?'. Autori su hitmejkeri Marko Moreno i Aleksa Šolaja. Zanimljivo je da su pored hitova za Teodoru Džehverović, MC Stojana i mnoge trending pevače, napisali baladu o ljubavi koja opstaje uprkos manama koje svi imamo.

Dok budete slušali ovu pesmu, setićete se zašto volite, šta ste sve prošli sa partnerom i koliko je ljubav lepa kad prihvatite jedno drugo kakvi ste zaista. I sigurno ćete se pronaći u stihovima: ‘Da li bi me volela, kad svi me smetnu s uma, u samog sebe sumnjam, da kažeš sve što ne znam i kreneš ispočetka.’

Spot je snimljen na prostoru starog bazena, ima mnogo kadrova pod vodom, a jedan od aktera je dobar drug pevača Vladana, glumac Vojislav Tomić, poznat po ulozi u seriji Urgentni centar. Reditelj spota je mladi Igor Zečević, a radio je videe za Nikoliju i Vojaža i Breskvicu.

Pevač Vladan kaže:

- Ovaj fenomenalan osećaj sam imao samo tri puta u životu: kad sam u studiju pevao Samo se noćas pojavi, kad sam prvi put uzeo ćerkicu u naručje i sad Magla bend računa na ovu pesmu na duže staze, da se polako uvuče pod kožu publici i postane evergrin - ističe on.

Momci ovog leta ne prestaju da nastupaju širom regiona, jedva čekaju da uživo izvedu novu pesmu 'Da li bi me volela?' i vide reakciju publike.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading