ZA SAT VREMENA, ČAK MILION PREGLEDA: Željko Mitrović najnovijom objavom protresao Instagram!
Promo

Vlasnik „Pink Media Group“ Željko Mitrović, već godinu dana sa svojim istraživačkim centrom vredno radi na projektima od velikog značaja i široke primene. Oči javnosti su uprte u Mitrovića šta god da uradi, bilo da su u pitanju izumi, uspešni poslovni poduhvati, muzika ili pak vožnja skejtom. A danas se desio pravi presedan – za samo sat vremena, Željko Mitrović je svojom najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram imao čak milion pregleda!

„Isprobao sam ručnu raketnu lansirnu rampu, koju je, po mojoj ideji, proizveo Pinkov istraživačko-razvojni centar Projektili koje lansiram,napunjeni su amonijum dihidrogen fosfatom koji ulaskom u požar, rasprskavajućom eksplozijom, momentalno neutrališe požar!Premijera Dubai 1.10. “ – rekao je Željko.

Tokom dve godine, koliko Željko Mitrović ima nalog na društvenoj mreži Instagram, uspeo je zahvaljujući zanimljivim momentima iz svog života da prikupi neverovatan broj pratilaca, a današnjom objavom dokazao je da šta god da uradi je veoma propraćeno i da region ne može da se zasiti njegovih objava.

A nama ostaje da sačekamo prvi oktobar i sajam u Dubaiju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading