DEČKO NEKA NAUČI GEOGRAFIJU! Elma i Emina žestoko osudile skandalozno ponašanje Sadika Hasanovića, Novopazarke mu poručile ovo!
Foto: Alo/ilustracija

Finalista "Zvezda Granda", Sadik Hasanović, koji je pevao o klanju Srba, vraćen je sa granice Srbije gde mu je zabranjen ulazak.

Ovu odluku pozdravila je cela Srbija, a njegov komentar da je hteo da ide u Novi Pazar koji nije deo Srbije, razbesneo je javnost.

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović.

Katarina Radivojevic bez brushtera na premijeri filma, a kako je izgledala pogledajte OVDE.

Njegovu izjavu osudili su mnogi korisnici društvenih mreža, fanovi takmičenja u kojem je učestvovao, kao i brojne javne ličnosti.

Alo

 

Kontaktirana je i najpoznatija Novopazarka, Emina Jahović, koja sa ponosom ističe da je njen rodni grad uvek bio deo Srbije.

- Emina uvek sa ponosom govori o svom rodnom gradu iz koga dolazi i sa zadovoljstvom uvek ističe da je državljanka Republike Srbije, jedine države u kojoj se Novi Pazar nalazi - rekli su iz Emininog PR tima.

Printscreen/Instagram

 

Još jedna Novopazarka, Elma Sinanović prokomentarisala je Sadikovu izjavu

- Dečko očigledno nije učio geografiju. Ja živim u Novom Pazaru koji je sastavni deo Srbije i tu nema nikakve polemike - rekla je ona.

CEO REPERTOAR O KLANJU SRBA I VELIČANJU NASERA UBICE! Ovo su skandalozni snimci Sadika Hasanovića zbog kojih je zabranjen u našoj zemlji!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ruzica

25.08.2021 16:05

Ovo su postene i objektivne gradjanke Srbije!