TEODORIN DEČKO NAPUŠTA SRBIJU! Mlada pevačica dečku napravila oproštajnu žurku, košarkas se rasplakao kada je ugledao iznenađenje! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Nino Čelebić će zbog novog ugovora koji je potpisao uskoro napustiti Srbiju i odlazi u Brazil.

Pažljiva kao i obično, Teodora je svom voljenom dečku prošle noći priredila iznenađenje, kada je u jednom lokalu okupila sve njima drage ljude, kako bi Nina na lep način ispratili i dali mu maksimalnu podršku za buduće poduhvate.

Mnogo je bilo dirljivih momenata,a prvi u nizu jeste onaj kada je Teodora dovela Nina na lokaciju gde je okupila prijatelje.

Jedan od najdirčjivijih momenata je bio taj kada je Nino ušao sa povezom na očima, a kada mu ga je skinula i kada je ugledao drage ljude, Nino se rasplakao, pa čvrsto zagrlio Teodoru.

U komentarima na Instagramu, njihovi fanovi pišu da su ih ovi emotivni snimci rasplakali.

- "To što oni plaču je okej, ali šta je s nama?", "Kako ćete vi, ljudi, jedno bez drugog?", "Ovo je nešto najlepše što sam videla, bravo", "Tako se voli, suze mi idu" - samo su neki od komentara razneženih fanova na ovaj gest pevačice.

NIKO IH NIKADA NIJE VIDEO U JAVNOSTI! Konačno otkriveno koji poznati hrvatski glumac je suprug Hristine Popović, a ćerki su dali veoma retko ime!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading