SVAŠTA ĆU USKORO REĆI NA TU TEMU! Milica Pavlović konačno progovorila o svađi sa Uragankama, u sve upletena i Biljana Tipsarević!
Alo/Promo

Milica Pavlović nedavno je izbacila duet sa kolegom Sašom MatićemOko moje”, a istorija nastanka ove pesme je duga. Ne samo što mnogi misle da nije pravi trenutak za izdavanje pesama zbog pandemije, već su i nastupi pod znakom pitanja jer raste broj zaraženih.

- Iskrena da budem, šta je danas pametno? Ko može da vam da taj recept i da vas usmeri, taj zaista treba da dobije Nobelovu nagradu što se mene lično tiče. Sale Matić i ja smo imali tu poteškoću da nismo znali šta da radimo sa pesmom koja je zaista velika, od prvog takta se to čuje, i nama taj fenomenalan, moderan i vanvremennski spot stoji godinu i nešto dana. Na nivou zadatka smo pristupili tom projektu zvani duet, sa jedne strane izbacili bismo je sutra ujutru, a sa druge razmišljamo da li treba ili ne. Ne kalkulišemo, ali opet želimo da ta pesma zaista udahne vazduha kako treba, da dođe do srca publike na pravi način i da je zavole kako smo mi i naši saradnici. Prijatelji naši su već naučili pesmu pošto je pevamo privatno, kada se nađemo sa njima. I te kako imam dosta pesama, pripremam svašta nešto za album, ali stalno sam u različitom raspoloženju da ni sama ne znam kako stilski da ga posložim - rekla je Milica koja sada ubira plodove saradnje sa Matićem jer je duet postao pravi letnji hit.

Kako radi više poslova odjednom, što vezano za pevanje, glumu, pa i dizajnerski, nije ni čudo da sebe često naziva “krvavim radnikom”.

- Ja to sebi govorim stalno! Bavila sam se glumom u tom vakum periodu u kom smo se svi susreli sa kovidom i celim haosom koji je izazvao. Imam zaista dobre, vredne, radne i poštene prijatelje oko sebe koji stalno i kada ja možda odustanem od neke svoje zamisli, dođu i kažu mi: “Jesi ti normalna, pa ti sve možeš!” Nabroje mi šta sam sve uradila i šta ću tek uraditi, kažu: “Vidiš li gde si bila tad, gde si sad?” Stalno nekako jedni druge podržavamo i tako idemo napred - priznaje pevačica koja se nikada nije stidela što je u prestonicu stigla iz sela, koje je stalno isticila.

- Pa kud ćeš veće sreće i primera: ja, dete sa sela danas glumim, pevam, zaštitno sam lice brendova, dizajniram garderobu, mogu sve, e to je poruka! Možeš sve! Ponosna sam. Bitna je ta podloga i da čovek ne dozvoli da ga neko iskvari - ističe ona.

Mnogi komentarišu da te ne taguju devojke iz grupe “Hurricane” kada obuku modele iz tvoje kolekcije. Šuška se da tu postoji neka svađa?

- To je bila goruća tema u firmi Biljane Tipsarević i mene, ali Biljana je imala sreću da je otišla na put. Sačekaj da se vrati ona i verujem da ću i te kako imati štošta zanimljivo da kažem. Tu devojke nisu ništa krive, znam da me vole, kao i ja njih. Zaista sam ih bezuslovno podržavala na Evroviziji, generalno ih mnogo volim. Prošle godine su bile gošće na mom rođendanu, ali ovo je tema za zaposlene u mojoj firmi i sigurna sam da me sa nestrpljenjem očekuju - bila je iskrena Milica.

BOSANAC NAPUŠTA ŽIRI?! Poznati harmonikaš odlazi iz Zvezda Granda, upletena i njegova supruga, Saša ga nagovara da ostane?!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading