TEA TAIROVIĆ JE NAMERNO OTROVANA?! Pevačica sumnja na najgore, podmetnuli joj pokvarenu hranu zbog ljubomore na njen uspeh, a evo i ko?!
Foto: Printscreen/instagram

Tea Tairović prošla je kroz ozbiljan pakao. Naime, ona je završila u bolnici gde je agonija trajala 14 sati. Pevačica je otrovana hranom, zbog čega su morali da joj ispiraju želudac i drže na infuziji kako bi je povratili i ojačali joj imunitet. Tea navodno sumnja da joj je neko namerno podmetnuo pokvarenu hranu.

- Tea je radila jednu privatnu proslavu, i tokom pauze, dok su druge kolege pevale, ona je sela da nešto pojede. U njenom tanjiru hrana je već bila poslužena i ona je to i pojela. Nakon nekoliko sati počela je agonija, bolovi u stomaku, mučnina, otišla je odmah da legne, ali je kolabirala, zbog čega su je muzičari odvezli u bolnicu gde je provela 14 sati. Kada se povratila nakon pakla koji je prošla, počela je da slaže kockice i sumnjivo joj je kako je samo njoj pozlilo i kako se ona jedina otrovala, a maltene su jeli svi istu hranu. Počela je da sumnja da joj je neko od kolega podmetnuo nešto pokvareno, te da su je namerno otrovali jer su ljubomorni na njen uspeh, još je taj dan najviše bakšiša uzela. Ona je već istakla da se sa kolegama ne druži i da je svesna da je ne vole jer je smatraju ozbiljnom konkurencijom. Zato ni ne čudi što sumnja da su pokušali da joj naude - priča izvor Stara, a Tea kaže da je bilo jezivo: 

TEA TAIROVIĆ JE NAMERNO OTROVANA?! Pevačica sumnja na najgore, podmetnuli joj pokvarenu hranu zbog ljubomore na njen uspeh, a evo i ko?!

Vladimir Marković

 

- Nešto sam nezgodno pojela i agonija je trajala od nekih 2 ujutru do 4 popodne kad sam prosto kolabirala. Toliko sam bila slaba, nisam u sebe unela čak ni vodu, jer sam se bojala da će mi biti još gore i tada su me kolege odvele u bolnicu da dobijem neophodnu medicinsku pomoć. Užasno sam se osećala - rekla je pevačica.

NE PROPUŠTA PRILIKU DA SRBUJE! Dua Lipa pokazala dvoglavog orla i veliku Albaniju, a njena majka digla tri prsta i napravila haos, izblamirala ćerku!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ratko

22.08.2021 18:06

Teice, nisu li banane bile pokvarene?