Roštiljijada
Miroljub Radivojević

Rok muzičar i pesnik Borisav Đorđević (68) poznatiji kao Bora Čorba piše poeziju i objavio je mnogo knjiga, za Alo! je iskoristio je priliku da se pohvali da je pročitao roman Ace Lukasa, a kritike sa njegove strane su i više nego pozitivne.

- Acina knjiga je odlična. Svi su ga osudili jer je iskren. Postoje neke stvari koje je prećutao. Ja ga volim i treba da dobije Ninovu nagradu. Nije sve baš pisao, ima on još mnogo toga da napiše - rekao je Bora za Alo! i inspirisan serijom koja će biti snimljena po Lukasovoj knjizi „Ovo sam ja“ naglasio da njega u filmu o „Ribljoj čorbi“ ne bi imao ko da glumi.

Roštiljijada

Miroljub Radivojević

 

- Mene nema ko da me glumi, jedino ako ubede Breda Pita, samo on može mene da igra. Ne znam koji naš glumac bi mogao da me igra - iskren je bio Đorđević.

Bora je sa svojim bendom „Riblja čorba” nastupio na Festivalu kulture mladih Srbije u Knjaževcu, a onda nam je objasnio kako je do ovog koncerta došlo, ali i koliko mu nedostaje kolega iz benda koji je prošle godine preminuo od posledica koronavirusa.

- Rekao sam kolegama iz benda da nećemo svirati dok ne napravimo koncert za Mišu Aleksića. Mnogo nam nedostaje - naglasio je pevač i dodao da uprkos pauzi nije zaboravio stihove pesama koje izvodi.

-  Nisam zaboravio pesme iako držim papire na bini. To je psihološki, čisto da se podsetim, ali svaki svoj tekst znam - dodaje on.

Rok muzičar se osvrnuo i na period iza sebe i svoje zdravstveno stanje, pa priznao da mu nimalo nije bilo lako.

Roštiljijada

Miroljub Radivojević

 

- Najteže mi je bilo kada nema svirke i kada sam bio jako bolestan. Imao sam jednu operaciju, a posle toga sam otišao u Minhen, gde sam kašljao kao lud. Niko nije verovao da ću pevati - rekao je roker i dodao da je u Sloveniji pronašao svoj mir.

-  Prija mi tih i miran život, ali kada se uželim divljanja, ja dođem u Srbiju. U Sloveniji je žena koju volim, moja supruga, i mogu da kažem da sam se udao - šaljivo je prokomentarisao Bora koji je priznao da više ne pije alkohol i da je to njegova svetla prošlost.

TO MOGU DA MI ZAMERE SAMO GLUPI LJUDI! Bora burno reagovao na pitanje zašto je nosio šal hrvatskog kluba na svom nastupu, pevač nije birao reči!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ratko

24.08.2021 19:32

Valjda Vanja Bulić, jer je on zapravo pisao. Lukasu neka daju nagradu ako sastavi tri razumljive rečenice, usmeno.