ZABRANJEN JOJ ULAZ I U BOSNU! Jadranku Barjaktarović vratili s granice, a razlog zabrane ulaska u zemlju je opet govor mržnje!
Foto: Printscreen/instagram

Jadranka Barjaktarović nije mogla da održi nastup u jednom klubu kod Mostara prošlog vikenda jer su je vratili sa granice i saopštili joj da ne može da uđe na teritoriju susedne države, saznaje gore navedeni portal.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je, prema rečima našeg izvora, bila neprijatno iznenađena kad je čula šta su joj policajci rekli, ali nije pravila dramu već se sa svojom menadžerkom odmah vratila nazad. Tad su pozvale ljude iz kluba u kojem je trebalo da nastupi i rekli im da su vraćene sa granice, ali da im niko nije objasnio zbog čega. U razgovoru su pomenule to da su provere službenih lica trajale dugo, da je policajac nekoliko puta odlazio unutra i vraćao se, da bi na kraju samo izustio "gospođa Barjaktarović ne može da uđe na našu teritoriju" i vratio im dokumenta.

Ne može ni u Evropu

Jadranka, kako kaže izvor za gore pomenuti portal, veruje da je zabrana ulaska u Bosnu verovatno iz istog razloga kao i za Srbiju, odnosno zbog širenja govora mržnje. Ono što je zanimljivo jeste da se pevačicina menadžerka ljudima iz Mostara požalila na to da Jadranki stalno otkazuju nastupe van Crne Gore i da se to skoro desilo i sa jednim klubom iz Švajcarske. Navodno, oni su joj zakazali tezgu ali nekoliko dana pre toga javili su da nema interesovanja publike i da nastup neće biti održan. Pevačica je, otkako se desio skandal kad je u Podgorici pevala stihove "ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" nije imala nijedno gostovanje van Crne Gore, već isključivo peva u svojoj domovini na privatnim slavljima.

Foto: Printscreen/instagram

 

Razočarana

Početkom godine je pokušala da pređe granicu sa Srbijom, ali je na istoj zaustavljena.

U telefonskom razgovoru je potvrdila ta saznanja:

- Incidenta nije bilo nikakvog, a da sam dobila zabranu - jesam. Ne želim da produbljujem ovu temu. Srdačan pozdrav - rekla je razočarana Jadranka.

Tokom jučerašnjeg dana nije bila dostupna za komentar.

BONUS VIDEO:

OVO JE MUŽ SAJSI MC! Retko ga viđamo u javnosti, a pogledajte kako reperka i njen suprug izgovaraju sudbonosno "da" i njihov prvi ples! (VIDEO)

Komentari (0)

Loading