BAKA PRASE JAVNO ŠUTNUO DEVOJKU! Jutjuber objavio skandaloznu poruku i poručio Anji samo jedno, a ona uradila još goru stvar! (FOTO)
Printscreen

Jedan od najpoznatijih domaćih jutjubera Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, priznao je nedavno da je u emotivnoj vezi s Anjom Blagojević, nakon čega redovno objavljuje slike sa njom i snima zajedničke kilipove.

Sada je iznenadio svoje pratioce objavom u kojoj je naveo da je "pokrenuo konkurs za novu devojku", budući da je Anja trenutno na odmoru u Budvi, a potom naveo i uslove.

- Pokrećem konkurs za novu devojku za videe dok Anja nije tu. Potrebno je da bude zanimljiva, ne mora biti lepa da me Anja ne bi prebila. Srećno! - napisao je on, a zatim je usledio i odgovor njegove devojke koji ga je naterao da koriguje konkurs.

- Ja se provodim u Budvi, misliš da si bitan nešto - napisala mu je Anja, a Baka je odmah reagovao:

- Ipak nije konkurs samo za videe. Menjam devojku trajno! Ako neko hoće ovu neka se javi. Plus: dobra je riba, minus: smara - istakao je.

Potom je objavio i fotku koju je Anja podelila na svom storiju na kojoj je pozirala sa nepoznatim muškarcem i ostavio brojne znakove pitanja.

NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO ĆETE VIDETI DANAS! Čoline ćerke su snimale tatu dok je pevao, a onda im je on prišao i uradio nešto što je oduševilo ceo klub!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading